JOVANA JEREMIĆ IMA TELO ZATEGNUTO KAO PRAĆKA: Tvrdi da joj 1 stvar pomogla da se "redefiniše", smršala za nedelju dana

Jovana Jeremić otkrila je jednom prilikom kako održava liniju, kao i da je uspela veoma brzo da smrša.

Fitnes & Nutricija
19:51h
JOVANA JEREMIĆ IMA TELO ZATEGNUTO KAO PRAĆKA: Tvrdi da joj 1 stvar pomogla da se "redefiniše", smršala za nedelju dana
Foto: ATA Images

Jovana Jeremić važi za jednu od najzgodnijih voditeljki, a svoju liniju redovno održava vežbanjem u teretani, kao i načinom ishrane. Ona je otkrila da se svako jutro meri, te da uvek ima uvid u to koliko kilograma je "nabacila" ili "skinula".

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Instagram / jeremicjovana

- Vodim računa šta jedem. Shvatila sam da ako budem jela šta hoću, izgledaću kao trokrilni ormar. Međutim, u poslednja tri meseca ugojila sam se dva kilograma, što se ne vidi na televiziji, ali ja sam svesna toga, jer se svako jutro merim na vagi. Zato sam odmah počela da se hranim po savetu nutricionistkinje i za nedelju dana skinula sam višak! Sada samo treba da održavam kilažu - rekla je Jovana Jeremić, koja kaže da je i ranije imala višak kilograma, ali da muškarcima to nije smetalo.

- Kao devojka, imala sam 58 kilograma. Muškarcima sam uvek bila privlačna i se*si. Dok sam studirala reagovali su na mene, iako se nikada nisam sređivala. U tom periodu najviše sam ulagala u svoje znanje i nije mi bilo bitno kako izgledam. Međutim, kada sam završila četvrtu godinu Pravnog fakulteta, shvatila sam u kom svetu živimo. Ako želim da uradim nešto, moram da postanem mačka - izjavila je Jovana, voditeljka "Novog jutra" na Pink televiziji.

Jovana Jeremić
foto: preentscreen/Instagram

Ona je nedavno otkrila da se o njenoj liniji brine i njen dečko Dragan.

- Jeste, kako nije zaslužan, redovan seks za doručak, ručak i večeru. Dobar je Dragan, odličan, mogu da ti kažem. Može to Dragan da isprati sve, trudi se. Nemoj da sumnjaš, previše je dominantan, on prati čak i ovaj razgovor iako nije s nama, on je Veliki Brat u svakom smislu. Super je seks, to se podrazumeva, ali i zdrava, ishrana i redovan trening su bitni. Treniram svaki dan, vodim računa, ali, pored seksa i vođenja ljubavi, ja vodim ljubav jer Dragana volim. Gde je Dragan mene najviše podržao? Da smršam. On mi je dao vetar u leđa da smršam još tri-četiri kilograma, da bih bila, kako je on rekao, praćka i sajla - kaže Jovana.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram / jeremicjovana

Jovana je potom otkrila da joj je Dragan korigovao ishranu.

- Rekao mi je: "Bićeš još lepša ako smršaš još tri-četiri kilograma", pitala sam kako, onda je on korigovao moje jelovnike pored nutricioniste, uputio me u taj kalorijski unos koji ne smem da prekoračim. Svaki dan šta treba da potrošim i stvarno sam smršala, ali najvažnije je što sam se ja redefinisala, to su mnogi primetili - istakla je ona.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs