PRESLATKA ŠARLOT VINDZOR

NAJSLAĐA IZDANJA MALE BUNTOVNE PRINCEZE: Šarlot je lepotu i šarm povukla na mamu, a karakter na strica Harija!(FOTO)

Srednje dete britanskog kraljevskog para je sve samo ne klasična princeza...

Celebrities
Autor:
NAJSLAĐA IZDANJA MALE BUNTOVNE PRINCEZE: Šarlot je lepotu i šarm povukla na mamu, a karakter na strica Harija!(FOTO)
Foto: Profimedia

Srednje dete britanskog prestolonaslednika i njegove supruge Kejt pleni šarmom i harizmom, ali i priličnom svojeglavošću.

Kejt Midlton i princ Vilijam roditelji su troje dece – dva dečaka, Džordža i Luisa i preslatke devojčice Šarlot (5) koja je srednje od troje dece vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

Dečaci, bar ako je sudeći po slikama, a i rečima roditelja – lakši su za odgajanje od njihove mezimice, za koju se na prvi pogled vidi, da pored šarma, poseduje i jak karakter, pa verovatno kada nešto zacrta – to mora i da ostvari.

Malena Šarlot do sada je pokupila ubedljivo najviše medijske pažnje od svo troje dece kraljevskog para.

I, to nije slučajno!

Naime, mala princeza pleni na slikama na kojima pozira oficijelnom kraljevskom fotografu, podjednako kao kada se namrštena krije iza mamine suknje i gleda u objektiv koji je zumira, kao da želi da kaže "ostavi me na miru".

Posebno slatko je to što je Šarlot, pored dva brata, naučila kkao da se izbori za pažnju i bara- bar učestvuje u dečačkim igrama sa starijim bratom Džordžom.

Šarlot je aktivna, vesela i uživa u igri, ali podjednako voli i bori se za svoj deo pažnje često veoma zauzetih roditelja.

Takođe, neprocenjivi su njeni snimci sa venčanja princa Harija i Megan Markl, gde obučena kao vila negoduje što mora da bude baš tu gde joj je mama rekla.

Sve u svemu, nazire se da je malena Šarlot, harizmatična, bistra i lepa devojčica, nasledila, izgleda buntovnički karakter svog strica Harija, koji je u detinjstvu bio vrlo sličan njoj, a nije se mnogo promenilo ni do današnjeg dana.

Po svemu sudeći, to za Kejt i Vilijama u najavi znači da Šarlot neće tek tako lako i bez "borbe" poštovati sve propise koje nalaže kraljevski protokol i njegova striktna pravila. Kao i njen stric...

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs