kako vam se dopada?

ANĐELINA PONOVO IZGLEDA KAO U DANIMA NAJVEĆE SLAVE: Nenametljiva haljina za moćno izdanje ponosne mame! (FOTO)

Američki magazin Varajeti organizovao je samit „Power Of Women“ na kojem su učestvovale brojne uspešne žene iz zabavne industrije. Samit je usklađen s izlaskom istoimenog specijalnog izdanja magazina i gala večerom koja se tradicionalno održava svake godine.

Star look
Autor:
ANĐELINA PONOVO IZGLEDA KAO U DANIMA NAJVEĆE SLAVE: Nenametljiva haljina za moćno izdanje ponosne mame! (FOTO)
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

Na ovogodišnjoj večeri slavilo se pet žena koje su svoj uticaj iskoristile i za humanitarni rad i podršku brojnim organizacijama. To su pesnikinja Amanda Gorman, glumica Rita Moreno, pevačica Kejti Peri, izvršna direktorka Vorner Brosa i pevačica Lorde.

Mnoge slavne koleginice došle su ih podrže, a među njima je bila i Anđelina Džoli. Predivna 46-godišnja glumica, rediteljskai humanitarka došla je na večeru u zaista posebnom društvu.

NJEN HIT SU OSAMDESETIH SVI PEVALI, OD TADA SE NE ZNA NIŠTA O NJOJ: Gde je danas Tanita Tikaram? (FOTO, VIDEO)

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Naime, s njom je bila i njena 16-godišnja ćerka Zahara, a Anđelina je pucala od ponosa pozirajući s njom. Zahara se odlučila za vrlo jednostavnu kombinaciju u beloj boji sastavljenu od pantaklona visokog struka i bluze, a na nogama je imala patike.

VRHUNSKI STIL, SAVRŠEN FRAJER, SREĆA U OČIMA: Adrijana Lima je žena koja ima sve! (FOTO)

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Njena mama blistala je u nenametljivoj i lepršavoj haljini zlatne boje. Zakopčana do grla, Anđelina je još jednom pokazala kako žena može izgledati moćno i u najjednostavnijoj haljini, bez visokih proreza ili dubokih izreza. Važno je samo da ima - stav.

Kako se vama dopada ovo izdanje Anđeline Džoli?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs