DA LI SE SLAŽETE?

MUŠKARCI SU ZBOG NJE SPREMI NA SVE, ŽENE JOJ ZAVIDE NA IZGLEDU:Za nju kažu da je najatraktivnija devojka na svetu! FOTO

O ovoj devojci pričaju svi

Star look
17:22h Autor:
MUŠKARCI SU ZBOG NJE SPREMI NA SVE, ŽENE JOJ ZAVIDE NA IZGLEDU:Za nju kažu da je najatraktivnija devojka na svetu! FOTO
Foto: Profimedia

Iako je vrlo mlada o njenim aferama ne prestaje da se priča. U žižu interesovanja došla je kada se saznalo da je bila intimna sa suprugom bliske prijateljice.

Naime, Džordan Vuds je bila najbolja drugarica Kajli Džener, a tačku na prijateljstvo su stavile kada je u javnosti odjeknula vest da je Džordan provela noć sa suprugom njene sestre, sa kojom je takođe bliska.

Iako je bila bliska sa svim sestrama Kardašijan, nakon ovog saznanja one nisu želele da imaju nikakav kontakt sa njom.

Iako je negirala da se išta dogodilo, ipak nije propustila priliku da instant slava koju je stekla izbledi. Ona je maksimalno iskoristila svojih pet minuta. Rado je davala intervjue, pričala šta se zaista dogodilo, a zatim je počela da postavlja sve provokativnije fotografije na društvenim mrežama. Takođe se u veoma smelim izdanjima pojavljuje u javnosti.

Malon nakon toga slavne ličnosti Holivuda počele su da se utrkuju oko mlade Džordan. Preko noći postala je najpoželjnija devojka u Holivudu, a mnogi je nazivaju i najatraktivnijom i najzgodnijom devojkom na svetu.

Njenom šarmu nisu odoleli najmoćniji muškarci Holivuda, a kako sama priznaje dobijala je neverovatne ponude. Muškarci su, kaže, zbog nje spremni da ostave ženu i stave ceo život na kocku.

Ona je izabrala Karla Entonija Taunsa, košarkaša s kojim je već godinu dana u vezi. Sportista ne krije da je lud za njom, izvodi je na skupocene večere i obasipa pažnjom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs