O ovim fotografijama se priča

TRUDNA RIJALITI ZVEZDA U PROVIDNOM BODIJU: Da li je ovakav izgled primeren jednoj trudnici? (FOTO)

Kajli Džener je trudna i to sada zna ceo svet

Moda
17:30h Autor:
TRUDNA RIJALITI ZVEZDA U PROVIDNOM BODIJU: Da li je ovakav izgled primeren jednoj trudnici? (FOTO)
Foto: Profimedia

Kajli Džener ima 24 godine i već je jedna od najbogatijih žena na svetu. O njenom bogatstvu pisao je Forbs, ali to već nije novost. Novost je da je Kajli trudna po drugi put.

Pre tri godine ona je u strogoj tajnosti rodila ćerku Stormi iz veze sa reperom Trevis Skotom. Sada je opet u drugom stanju i opet sa istim partnerom.

Zanimljivo je to što je Kajli raskinula sa Trevisom pre skoro godinu dana, ali je sada odlučila da rodi još jedno dete i zamolila je bivšeg partnera da joj "izađe u susret".

Kajli Džener
foto: Profimedia

Strani mediji komentarišu kako Kajli, kao bogatašica, ima jedan cilj: da proširi porodicu, ali sa istim partnerom.

Njoj nije prioritet brak i možda nikad neće ni da se uda, s obzirom da njen potencijalni partner nikad neće moći da bude u rangu sa njenim bogatstvom.

Rijaliti zvezda poznata po lancu kozmetičkih proizvoda odlučila je da krije i drugu trudnoću, ali ovaj put joj to nije pošlo za rukom. Dugo se nagađalo da je dotična trudna, a dok su novine pisale o tome, ona je na društvene mreže delila svoje stare fotografije sa zategnutim stomakom.

Možda razlog zašto je krila trudnoću leži i u lansiranju nove linije kupaćih kostima. Ali pošto je vest već izašla u javnost, Kajli je odlučila da sve prizna pa je pokazala svoj povelik trudnički stomak koji svedoči da trudnoća nije na početku.

Juče se prošetala u providnom, čipkastom bodiju koji je otkrivao sve. Starleta je ovaj trudnički stil "ukrala" od sestre Kim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs