VRTOGLAVE CIFRE

Da li ste se ikad zapitali koliko košta biti Kardašijan? Saznali smo koliko svaka od njih mesečno troši na negu! (FOTO)

Saznajte koliko svaka od sestara Kardašijan-Džener troši na usluge poput ličnih trenera i šminke!

Vip priča
09:52h Autor:
Da li ste se ikad zapitali koliko košta biti Kardašijan? Saznali smo koliko svaka od njih mesečno troši na negu! (FOTO)
Sestre Kardašijan-Džener, Foto: Profimedia

Da li ste se ikad zapitali koliko košta biti Kardašijan?

Slavne sestre uvek izgledaju besprekorno, imaju intenzivnu rutinu nege koja se kreće od šminkanja za svako fotografisanje do nedeljnih vežbi sa ličnim trenerima.

Proverite koliko svaka sestra potroši mesečno!

KIM KARDAŠIJAN (137.000 EVRA MESEČNO)

foto: Profimedia

Prema pisanju The Sun-a, Kim Kardašijan je sestra koja troši najviše novca na negu lepote i velnes. Među njenim troškovima je i 2.100 evra nedeljno za njenog ličnog trenera Melisu Alkantar sa kojom ima seanse šest puta nedeljno. Za fotografska snimanja plaća frizerima i šminkerima 1.600 i 2.100 evra dnevno. Njena rutina nege kože uključuje polugodišnje čišćenje kože, koje košta otprilike 41.600 evra, i upotrebu moćnih proizvoda, koji u proseku mogu koštati do 4.100 evra.

KLOI KARDAŠIJAN (120.200 EVRA MESEČNO)

foto: Profimedia

Prema članku, Kloi je druga najzahtevnija sestra kada je u pitanju lepota. Među njenim troškovima su vežbe koje koštaju 2.000 evra nedeljno, frizeri koji primaju 1.500 evra dnevno, šminkanje kod profesionalaca sa dnevnom stopom od 2.100 evra, i rutina za negu kože koja mesečno košta 830 evra.

KAJLI DŽENER (117.000 EVRA MESEČNO)

foto: Profimedia

Najmlađa od sestara je prava fašionista: mlada žena, koja menja frizuru i boju kose skoro nedeljno, troši u proseku 1.500 evra na frizure, a da ne spominjemo upotrebu perika, koje u proseku koštaju 4.100 evra. Njena druga strast su nedeljni izleti u salon kako bi se uradio manikir i pedikir za 75 €, osim održavanja trepavica dva puta mesečno, a to košta 145 €.

KORTNI KARDAŠIJAN (57.000 EVRA MESEČNO)

foto: Profimedia

Kada je o lepoti reč, Kortni je manje zahtevna od svojih sestara. Njena rutina nege kože je postupak u 9 koraka koji, prema objavi, košta nešto više od 420 evra. Još jedan postupak koji sestra održava je upotreba LED maski, koje koštaju 160 evra Njene lične vežbe koštaju 2.100 evra nedeljno.

KENDAL DŽENER (21.000 EVRA MESEČNO)

foto: Profimedia

U poređenju sa troškovima njenih sestara, Kendal najmanje troši na tretmane lepote međutim, imajući u vidu da je ona manekenka, prirodno je da ne troši novac na šminku ili frizure. Ipak, brineta ima svoju rutinu nege kože, nege kose i treninge. Kendal održava negu kože jednostavnom rutinom - ona pere lice dva ili tri puta dnevno. Za to koristi sapun u vrednosti od 50 €. Za telo, ima plan od šest nedelja koji košta 12.700 €, a njeni izleti kod frizera vredni su 830 €.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs