TEŠKE SCENE

SKANDAL NA SAHRANI MARINE TUCAKOVIĆ: Sin Laća NJIMA zabranio da priđu grobu njegove majke!(FOTO)

Marina Tucaković danas je sahranjena na Novom groblju u Beogradu, po njenoj želji - pored svog sina.

Celebrities
16:08h Autor:
SKANDAL NA SAHRANI MARINE TUCAKOVIĆ: Sin Laća NJIMA zabranio da priđu grobu njegove majke!(FOTO)
Foto: ATA Images

Na sahrani Marine Tucaković njen sin Milan (Laća) tražio od Cece, Saše Matića i Milana Kalinića da ne prilaze grobu njegove pokojne majke, što je izazvalo šok među prisutnima.

Tekstopisac Marina Tucaković sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu, a nakon sahrane Marinin sin Milan Laća Radulović zabranio je Ceci Ražnatović, Saši Matiću i Milanu Kaliniću da priđu grobu.

- Vi nemojte da prilazite grobu, ostali mogu - rekao je Milan Laća Radulović Ceci, Saši i Milanu kada je sahrana završena, zbog čega su mnogi ostali u šoku.

Pored pomenutih javnih ličnosti, sahrani su prisustvovali i Oliver Mandić, Željko Joksimović, Jelena i Žika iz "Zane", Jelena Karleuša, Danijel Pavlović i mnogi drugi.

Inače, Marinina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Željko Joksimović i Jelena Karleuša
Željko Joksimović i Jelena Karleušafoto: ATA Images

Marina Tucaković je jedan od najplodnijih muzičkih tekstopisaca u regionu. Napisala je brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama "Operacija trijumf" i "Pinkove zvezde".

Uvek je govorila da joj inspiracije nikad ne nedostaje, a mlade autore nije doživljavala kao konkurenciju, jer smatrala da ima dovoljno mesta za sve.

Završila je Ekonomski fakultet u Beogradu. Ali u duši je oduvek bila umetnik, a njen ogroman talenat nikako nije mogao da ostane neopažen. Jer da i nekim pukum slučajem jeste, danas bi naša muzička scena bila siromašnija za ogroman broj pesama, koje mnogi od nas zovu omiljenima.

Marina je rođena 4.11.1953. godine u Beogradu. Njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića.

Brak sa Futom, sama Marina nazivala je često turbulentnim, ali ipak, on je odoleo i godinama i velikim iskušenjima. Ostali su zajedno do kraja.

Jelena Karleuša donela je venac belog cveća
Jelena Karleuša donela je venac belog cveća foto: ATA Images

Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja devojka Saša. Marina se od toga nikada nije potpuno oporavila, a jednom prilikom je priznala kako je razmišljala o samoubistvu, ali ipak se okrenula poslu i utehu pronašla u onome što najbolje radi, pisanju pesama.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Ovo su samo neke od pesama, po kojima ćemo zauvek pamitit Marinu: Dodirni mi kolena(Zana), Kristina(Zdravko Čolić), Što to bješe ljubav(Oliver Dragojević), Zora je(Neda Ukraden), Tri sam ti zime šaptala ime(Magazin), Ti si želja mog života(Magazin), Nedelja (Džej), Suze krijem one padaju, Jabuke i vino (Zana), Kukavica(Ceca Ražnatović), Lična karta(Aca Lukas), Muštuluk(Haris Džinović), Luljaj me nežno(Oliver Mandić), Ti samo budi dovoljno daleko(Generacija 5), Januar (Ana Nikolić), Maskarada (Ceca Ražnatović) i mnoge, mnoge druge...

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs