Slavilo se u velikom stilu

MARIJANA MATEUS PROSLAVILA JUBILARNI 50. ROĐENDAN: Gala žurka u Budimpešti, minić i gole noge u prvom planu! (FOTO)

Slavljenica je za rođendansku žurku obukla usku belu haljinu, u kojoj je njena perfetkna linija došla do punog izražaja

Celebrities
Autor:
MARIJANA MATEUS PROSLAVILA JUBILARNI 50. ROĐENDAN: Gala žurka u Budimpešti, minić i gole noge u prvom planu! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Jubilarni, pedeseti rođendan, Marijana Mateus proslavila je kako i dolikuje tako važnom danu - u društvu najbližih i uz božanstvenu belu tortu na pet spratova, ukrašenu ružama. Slavljenica je za rođendansku žurku obukla usku belu haljinu, u kojoj je njena perfetkna linija došla do punog izražaja. Ipak, u prvom planu bio je, kao i uvek, širok osmeh koji je odavno postao njen zaštitni znak.

Marijana Mateus, složiće se mnogi, iz godine u godinu izgleda sve bolje i mlađe, a pri pogledu na fotografije koje svakodnevno objavljuje na “Instagramu” teško je i pretpostaviti da ima 50 godina, još manje da je majka troje odrasle dece.

"Zahvalna sam na ljubavi koju sam dobila, ulepšali ste mi dan,” poručila je Marijana pratiocima na društvenim mrežama, koji su joj uputili brojne rođendanske čestitke sa najlepšim željama.

Iako poslednjih godina živi u Londonu, rođendan je proslavila u Budimpešti, za koju je vežu brojne uspomene. Nakon razvoda od Miodraga Kostića, 1999. godine, Marijana se sa decom - Dajanom, Aleksandrom i Anđelom preselila u mađarsku prstonicu koja joj je postala drugi dom.

U tom gradu je neko vreme živela i sa drugim suprugom, čuvenim fudbalerom Lotarom Mateusom.

Dizajnerka, pisac, preduzetnica, poslovna žena... Ovo su samo neke od odrednica iz bogate biografije Marijane Mateus, koja je rođena kao Marijana Čolić, 27. septembra 1971, godine u Vrbasu. Kao zanimljiv podatak sa njene Vikipedija stranice izdvaja se da tečno govori pet jezika: srpski, engleski, nemački, italijanski i mađarski.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs