Priča se

KADA JE BRANIMIR POPOVIĆ (53) OŽENIO 21 GODINU MLAĐU KOLEGINICU, SVI SU GA OSUĐIVALI: Evo kako danas žive! (FOTO)

Glumca Branimira Popovića ćemo gledati u ulozi Branka Kadića u seriji Dinastija

Šuška se
Autor:
KADA JE BRANIMIR POPOVIĆ (53) OŽENIO 21 GODINU MLAĐU KOLEGINICU, SVI SU GA OSUĐIVALI: Evo kako danas žive! (FOTO)
Foto: ATA Images

Ko bi bolje mogao da odglumi moćnog Blejka Karingtona od našeg Branimira Popovića? Ovog markantnog glumca gledaćemo u Dinastiji, a njegov lik se zove Branko Kadić.

Glumca Branimira Popovića (54) bije glas da je zavodnik, ali on već osam godina uživa u ljubavi i braku sa glumicom Sanjom Jovićević koja je od njega mlađa 21 godinu.

Sanji i Branimiru nije prijalo da se piše o njihovoj ljubavi jer je on bio njen profesor na glumačkoj akademiji i da je kao prijatelj Mime Karadžića navodno doprineo da je angažuju kao glavnu glumicu.

Sanja Jovićević Popović, Branimir Popović
foto: ATA Images

Oni kažu da se ljubav rodila upravo u pomenutoj seriji, a nakon toga se par venčao.

Bračni par Popović, sudbonosno da izgovorio je u novogodišnjoj noći, na tajnom venčanju na Jahorini. Privatni život nastavili su da čuvaju daleko od medija, mada ih sugrađani u Podgorici često sreću u zajedničkim porodičnim šetnjama sa petogodišnjom ćerkom Sofijom.

- Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću, zbog svog i njenog ličnog mira - izjavio je naš Blejk Karington, govoreći o supruzi, za koju će mnoge žene reći da je prava srećnica.

Markantni glumac rođen je pre 54 godine u Podgorici, tadašnjem Titogradu. Glumu je diplommirao na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu, a u dosadašnjoj karijeri istakao se u brojnim ulogama na pozorišnim scenama Srbije i Crne Gore. Gledali smo ga i u filmovima “Stršljen”, “Normalni ljudi”, “Turneja”...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs