HITNO HOSPITALIZOVANA

BAŠ JOJ SE NE DA: Vesnu Pećanac udario auto, slomila 5 rebara, a ona otkrili i da ima kovid! Hitno prebačena u bolnicu!

Poznata glumica hitno je hospitalizovana, nakon saobraćajne nesreće i pozitivnog testa na kovid 19

Vesti
19:33h Autor:
BAŠ JOJ SE NE DA: Vesnu Pećanac udario auto, slomila 5 rebara, a ona otkrili i da ima kovid! Hitno prebačena u bolnicu!
Foto: Printscreen Youtube / Mila Aleckovic Nikolic

Glumica Vesna Pećanac, supruga slavnog reditelja Živka Nikolića, doživela je saobraćajnu nesreću. Vest je danas na “Instagramu” saopštio njen sin Petar. Iako je tih nekoliko rečenica napisao u šaljivom tonu, situacija nije nimalo naivna, jer su saznali da Vesna ima i koronu te je prebačena u kovid bolnicu u Batajnici.

JEZIVA SUDBINA NAŠE GLUMICE: Sin je godinama zlostavljao, preživela veliku tragediju,spas pronašla u prihvatilištu! FOTO

Keva mi imala saobraćajku juče. Klepio je auto i slomio joj pet rebara. U Kliničkom centru konstatovali su da je pozitivna na kovid i sad je onako slomljenu prebacuju u bolnicu u Bataji. To znači da neću moći da je posetim. Drž' se, Veki”, napisao Petar.

Nekad popularnoj glumici sudbina nije bila naklonjena. Nakon smrti supruga pala je u depresiju, a potom je do javnosti doprla informacija da je jedan od sinova zlostavlja. Spas od porodičnog nasilja pronašla je u prihvatilištu. Ipak, uz svu muku, uspevala je da igra svoju monodramu “O, kakav divan dan”, koju je nedavno izvela 1.800 put.

Mi joj od srca želimo da se što pre oporavi!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs