PONOSNA KRALJICA

NE PADA IVER DALEKO OD KLADE: Najlepša kraljica na svetu objavila fotku sa ćerkama! Koliko lepote na jednom mestu!(FOTO)


Jordanska kraljica Ranija slovi za jednu od najlepših kraljica na svetu, a nedavno je oduševila svoje pratioce na Instagramu kada je podelila fotografiju sa svojim ćerkama, kako bi im čestitala rođendan.

Celebrities
Autor:
NE PADA IVER DALEKO OD KLADE: Najlepša kraljica na svetu objavila fotku sa ćerkama! Koliko lepote na jednom mestu!(FOTO)
Foto: Profimedia

Iman (25), Salma (21) i Ranija (51) poziraju zajedno, a mnogi smatraju da su princeze nasledile maminu lepotu i harizmu.

Sve tri su obukle ležerne kombinacije - sestre poziraju u belim majicama i farmericama, dok se majka opredelila za pantalone i belu košulju.

Takođe, kraljica je podelila i video koji prikazuje snimke kada su Iman i salma bile male: "

-Srećan rođendan mojim dragim Iman i Salmi. Bog vas blagoslovio", napisala je u opisu.

Podsetimo, Ranija je u braku sa jordanskim kraljem Abdulahom još od 1993, a smatra se da je baš ona uticala na to da on postane prestolonaslednik umesto njegovog strica.

Ranija se školovala na na američkom koledžu u Kairu, a od kada je stupila na dužnost kraljice aktivno radi da unpredi obrazovanje Arapkinja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs