UPOZNALI SU SE DOK JOJ JE PREDAVAO KAO PROFESOR: Glumac Branimir Popović je u braku sa 21 godinu mlađom studentkinjom

Njima razlika u godinama nije nikakva prepreka

Celebrities
20:34h Autor:
UPOZNALI SU SE DOK JOJ JE PREDAVAO KAO PROFESOR: Glumac Branimir Popović je u braku sa 21 godinu mlađom studentkinjom
Branimir Popović, Foto: preentscreen/Youtube

Poznatog crnogorskog glumca Branimira Popovića (56) oduvek su obožavale žene, a zbog svoje uloge u srpskoj verziji serije "Dinastija" stekao je nadimak našeg Blejka Karingtona, prenosi Zadovoljna.

Ovaj večiti šarmer, koji trenutno briljira kao medijski magnat Vojo Ajkula u telenoveli "Od jutra do sutra", uživa u braku sa Sanjom Jovićević Popović, koleginicom sa Cetinja koja je 21 godinu mlađa od njega. Sanja, prelepa 35-godišnja glumica, proslavila se svojom ulogom bogatašice Bojane u seriji "Budva na pjenu od mora". Trenutno ima i sporednu ulogu u istoj seriji "Od jutra do sutra", gde sarađuje sa svojim suprugom.

Ljubavna priča između Branimira i Sanje zaista je intrigantna. Prvi put su se sreli na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, gde je Branimir predavao, a Sanja bila studentkinja. Kasnije su se ponovo zbližili na snimanju serije "Budva na pjenu od mora" 2012. godine, gde su zajedno delili mnoge scene. Iz te saradnje rodila se ljubav, mada su se suočavali sa dvoumljenjima zbog značajne razlike u godinama, kako su izveštavali mediji. Ipak, 2013. godine su se venčali na Jahorini, a iste godine im se rodila ćerka Sofija, simbol njihove ljubavi.

Iako poznati par retko eksponira svoj odnos javno, kada se pojave zajedno, zrače pred objektivima.

"Mi smo priča koju ne želim deliti sa svetom radi našeg ličnog mira," izjavio je glumac pre nekoliko godina. Markantni glumac rođen je pre 56 godina u Podgorici, tadašnjem Titogradu. Diplomirao je glumu na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu, a tokom svoje karijere se istakao u brojnim ulogama na pozornicama Srbije i Crne Gore. Gledali smo ga i u filmovima poput "Stršljena", "Normalnih ljudi" i "Turneje".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs