NAŠU POPULARNU PEVAČICU JE MUŽ OSTAVIO ZBOG NJENE KOMŠINICE: Sa 2 male dece kreće borba sa SUPARNICOM oko imovine

Suprug ju je prevario, a nakon smrti ostavio nesređene račune i borbu oko nasledstva

Celebrities
20:08h Autor:
NAŠU POPULARNU PEVAČICU JE MUŽ OSTAVIO ZBOG NJENE KOMŠINICE: Sa 2 male dece kreće borba sa SUPARNICOM oko imovine
Goca Božinovska, Foto: preentscreen/Instagram

Ispovest o svojoj slabosti prema jakim muškarcima, koja se nažalost nije pokazala kao dobra životna strategija, nedavno je izrekla javno.

U ovom slučaju, glavna akterka je poznata pevačica Goca Božinovska, čiji je ljubavni put bio prilično buran. Njen partner bio je Nebojša Tubić, poznatim kao Žabac. On i Goca su započeli svoju vezu nekoliko godina nakon što ju je pokojni Šijan ostavio zbog njene bliske prijateljice Gorane. Tek nedavno je Goca pronašla snage da javno progovori o toj složenoj situaciji.

"Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve ok. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja" rekla je Goca.

Goca Božinovska
foto: ATA Images

Goca i Gorana su nekada bile komšinice i bliske prijateljice, sve dok je Šijan odlučio napustiti Gocu i decu zarad Gorane. Nakon toga, Božinovska se sa svojim sinom i ćerkom preselila na Novi Beograd, dok je Gorana 1999. godine rodila sina Vukašina.

Nakon Šijanove smrti, Gorana je podigla tužbu protiv Goce, tražeći svoj deo Šijanove kuće u Surčinu. Goca je osporavala da je ikada živela u toj kući.

Goca Božinovska
foto: Kurir / Dragana Udovičić

"Pravi vlasnik je bio moj svekar Mirko Šijan i on je odlučivao ko će tamo boraviti. To je sada završeno. Sve smo uredno podelili i sve strane su zadovoljne", izjavila je Božinovska, kojoj je sudskom odlukom pripala kuća, dok je Gorani dodijeljen stan na Bežanijskoj kosi.

Što se tiče njene veze sa Žapcem, mnogi su šuškali o tome da je doživljavala emocionalno i fizičko zlostavljanje od njegove strane, no Goca je uvek odbijala te tvrdnje.

Goca Božinovska
foto: ATA Images

"Provela sam sa njim punih 16 godina. Nikada mi nije podigao ton, čak i kada bih bila naporna ili dosadna, pa iako sam znala da ponekad histerišem. On bi jednostavno okrenuo leđa i otišao", rekla je Goca tokom intervjua za emisiju "Ekskluziv" na "TV Prva".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs