Opasnica

IMA SAMO 24 GODINE, A SMATRA SE NAJOPASNIJOM ZAVODNICOM: Zašto slavni muškarci glavu gube zbog OVE devojke? (FOTO )

Slavu je stekla kao drugarica Kajli Džener i učešćem u rijaliti programu U korak sa Kardašijanovim, a onda se desio skandal

Celebrities
Autor:
Foto: Profimedia

Kada je Kloi saznala da je njen dragi Tristan Tompson opet prevario, ni slutila nije da je to uradio sa njenom saradnicom i dobrom drugaricom Džordan Vuds. Zbog toga se Kloi osećala duplo prevarenom.

Sama je dala šansu mladoj Džordan, angažujući je za promociju farmerki koje pristaju svima, pa čak i znatno gojaznim osobama kao što je Džordan.

Kajli Džener, kojoj je Džordan bila najbolja drugarica, odmah joj je okrenula leđa, stajući na stranu polusestre.

Međutim, Džordan nije dozvolila da instant slava izbledi. Prvo je izašla sa nekoliko intervjua, pričajući zašto je odlučila da u krevet ode baš sa Tristanom, a zatim je počela da postavlja provokativne fotografije na društvenim mrežama.

Nije dugo prošlo, a slavne ličnosti Holivuda počele su da se utrkuju oko mlade Džordan. Ona je izabrala jednog i njega se "drži" evo već godinu dana. U pitanju je Karl Entoni Tauns, košarkaš koji sada već slavnu Džordan izvodi na skupocene večere i obasipa je pažnjom.

Džordan Vuds
foto: Profimedia

Tako je bilo i sinoć kada je par viđen u elitnom restoranu kako proslavljaju njen dvadesetčetvrti rođendan.

Rijaliti zvezda je za tu priliku obukla haljinu koja je napravljena od srebrnih oglica, a koja je malo šta ostavila mašti.

Upravo zbog ove haljine, Džordan je opet dospela na naslovne strane svetskih medija.

Džordan Vuds
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...