Neverovatno uspešna

RAZVELA SE, SMRŠALA PREKO 40 KILOGRAMA, PA NAŠLA BOGATOG DEČKA: Adel ima dobar plan za sreću! (FOTO)

Britanska pevačica je stekla svetsku popularnost svojim moćnim glasom, a sada osvaja naslovne strane svih medija sa receptom za sreću

Celebrities
Autor:
RAZVELA SE, SMRŠALA PREKO 40 KILOGRAMA, PA NAŠLA BOGATOG DEČKA: Adel ima dobar plan za sreću! (FOTO)
Foto: Profimedia

Adel je imala nešto oko dvadesetak godina kada je izala svoj prvi album koji je osvojio publiku širom sveta. Nakon toga se u tajnosti udala za anonimnog čoveka, i dobila dete (2013. godine). Pokazala je koliko joj je porodica bitna, pa umesto da ide na svetsku turneju, ona je ostala kod kuće - podižući dete.

Nakon par godina, pevačica nije bila srećna. Odlučila je da se razvede što je uskoro i sprovela u delo. Izdaje svoj drugi album i ponavlja veliki uspeh, ali obožavaoci primećuju nešto čudno - Adel je iz dana u dan sve mršavija.

Od bucke pretvara se u zanosnu lepoticu. Na Instagramu deli fotografiju na kojoj je "nema pola", a u retkim intervjuima se šali:"Zbog korone, na putovanja sam morala da ponesem samo osnovno, zato sam odlučila da ponesem pola sebe. Onaj najbolji deo!"

Medije je preplavila dijeta koju je Adel praktikovala, ali pevačica nikad javno nije rekla pomoću čega je smršala, mada se spekuliše da je u pitanju hirurška metoda sužavanje želuca.

Juče je pevačica u javnost izašla sa još jednom informacijom: ima novog dečka, ali ovog puta - brutalno bogatog lika koji se zove Rič Paul.

Rič ima 39 godina i teži oko 46 million dolara. Svoje bogatstvo je zarađuje kao sportski agent za poznate košarkaše.

Adel je potvrdila vezu tako što je na Instagramu podelila zajedničku fotografiju. Prijatelji kažu da je par opušten, da uživaju u ljubavi ali da ne žure.

Mi smo možemo reći da izgleda kako Adel ima savršen plan za sreću! Svaka čast!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs