Iskreno

MELINA DŽINOVIĆ (40): Nisam kućni tip, deca su navikla da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo!

"Daleko od toga da Đina ne treba da ima momka i radi sve što radi njena generacija. Da se razumemo, Hari tu nema šta da brani niti bi iko želeo da staje na put svom detetu. Veoma je bitno imati zdravu i srećnu prvu ljubav, jer će ona obeležiti budući emotivni život. Divno je što je taj dečko vrlo kulturan, fino vaspitan i što se lepo uklopio," izjavila je Melina

Celebrities
21:41h Autor:
MELINA DŽINOVIĆ (40): Nisam kućni tip, deca su navikla da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo!
Foto: ATA Images

Melina Džinović je ovo leto provela putujući:

"Bila sam u Grčkoj, Francuskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, stigla sam da odem i u Milano, doduše na dva dana. Dobar deo tih putovanja nije bio planiran, ali su se divno uklopila," ispričala je Melina za Hellomagazin.

Niste se skrasili u vašoj novoj kući, o kojoj se mnogo pisalo?

"Nikada ranije nisam čula da je neka kuća dobila takav publicitet. (smeh) Ne znam šta je bilo toliko interesantno, jer smo je pravili kao i drugi ljudi. Pošto ni pre nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske."

Verovatno je sada lakše jer su vam deca velika...

"Od početka braka nisam živela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Deca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mešavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih."

Prethodnih godina često ste naglašavali da ste “loš policajac”, a da sa Harisom i Đina i Kan imaju više prijateljski odnos. Da li je i sada tako?

"Budući da Kan ima 17 godina, a da Đina uskoro puni 18, ta strogost više nema smisla. Pokušavamo da održimo neka pravila, mada ona moraju da se menjaju. To mi baš ne prija, ali prihvatam i izlaske, i samostalnost, i da imaju svoje mišljenje, i da mi se kaže “neću”, što pre nisam mogla da zamislim."

Melina, u jednom intervjuu ste o Đininom dečku rekli: “Haris i ja smo bez problema podržali tu vezu jer je Andreja Đurić fantastičan momak. Porodično ga veoma volimo, a Haris je bio taj koji je dopustio tu ljubavnu priču, što je meni bilo malo šokantno.”

"Interesantno je što ni ona ni Kan nisu bili u medijima, pa su ljudima ostali u sećanju kao sasvim mala deca. Kada je Đina imala više od 16 godina, pomenut je i dečko, što je krajnje normalno, ali mnogi su se začudili. Daleko od toga da ne treba da ima momka i radi sve što radi njena generacija. Da se razumemo, Hari tu nema šta da brani niti bi iko želeo da staje na put svom detetu. Veoma je bitno imati zdravu i srećnu prvu ljubav, jer će ona obeležiti budući emotivni život. Divno je što je taj dečko vrlo kulturan, fino vaspitan i što se lepo uklopio."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs