lUKSUZ NA PREKO 900 KVADRATA

POGLEDAJTE NOVU KUĆU HARISA I MELINE DŽINOVIĆ: Bazen, vinski podrum, muzički studio, teretana, spa centar (FOTO, VIDEO)

Haris je ovu kuću pravio preko 4 godine, nekoliko puta menjao nacrte, kako bi sve bilo savršeno

Enterijer
16:51h Autor:
POGLEDAJTE NOVU KUĆU HARISA I MELINE DŽINOVIĆ: Bazen, vinski podrum, muzički studio, teretana, spa centar (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/ Paparazzo Lov // DN

Kuća Harisa i Meline Džinović na Senjaku je gotova i presrećna porodica nedavno se uselila u novi dom, koji je građen pune četiri godine. U ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko dva miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i izgrađeni zidovi rušili kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je pevač pričao i javno.

Razlog što je vila građena laganim tempom je što se u njoj nalazi veliki broj zahtevnih detalja, kao i sadržaja koji više odgovaraju luksuznim hotelima. U donjem nivou kuće nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem, kako zaslužuje pevač ovakvog glasa, je muzički studio.

"S obzirom na to da vila ima više od 930 kvadrata, bilo je izvesno da će se naći prostor i za njegov studio, uz svu potrebnu zvučnu izolaciju, kako pevanjem ne bi narušio mir u kući ukoliko mališani žele da uče. Vrata njegovog studija biće otvorena i za njegove kolege. Oprema je stigla iz muzičkih kuća koje opremaju najbolje svetske studije," rekao je svojevremeno izvor za „Blic“.

Kuća Harisa  Džinovića
foto: Pritnscreen/instagram/djinadzinovic

"Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dečje sobe, opremljene po Đininoj i Kanovoj želji, biće samo deo onoga što će činiti ovaj dom, koji je Haris, posle dugo godina na estradi, odlučio da sebi priušti. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa-centar..."

Pošto je godinama živeo u Francuskoj, Haris je, prema pisanju medija, došao na ideju da neke komade za dom pronađe u Parizu, gde je pre mnogo godina držao restoran.

"Haris ima prefinjeni ukus i unapred je znao da će komade nameštaja za neke njemu bitne kutke poručiti upravo iz Francuske," istakao je tada izvor blizak ovoj porodici.

Nedavno su mediji pisali da su se Džinovići uselili u vilu i napravili malu proslavu za „Bajram“, a tada je njihova ćerka Đina pokazala pogled sa terase.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs