Rođendanska želja

KUĆA SEKE ALEKSIĆ JE SAN MNOGIH: Čuvena vila dobija još jedan prelepi kutak!

Za rođendan je od muža poželela da dobije mini zoološki vrt u dvorištu

Šuška se
Autor:
KUĆA SEKE ALEKSIĆ JE SAN MNOGIH: Čuvena vila dobija još jedan prelepi kutak!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Seka Aleksić odlučila je da svoj dom od 450 kvadrata napravi daleko od gradske gužve, u prirodi. Sa suprugom Veljkom i dva sina, Jakovom i Jovanom, u Staroj Pazovi je izgradila pravu oazu ljubavi i mira. S obzirom na to da je folk zvezda veliki ljubitelj životinja, na njihovom imanju nadomak Beograda nalazi se i nekoliko pasa.

Seka se zaista može pohvaliti velelepnih domom i dvorištem, u kome, zajedno sa suprugom gaji organsko voće i povrće. U svom dvorištu je do sada snimala i nekoliko spotova, a najviše voli da, kada ujutro ustane, na terasi pije kafu uz cvrkut ptica, dečju graju i lavež pasa.

Pevačica je pre nekoliko nedelja proslavila jubilarni 40. rođendan a dugo se spekulisalo šta je na poklon dobila od voljenog supruga. Iskrena i bez dlake na jeziku, Seka je i ovog puta odlučila da fanove i vernu publiku ne drži dugo u neizvesnosti, već je gostujući u emisiji „Šok tok“ otkrila da je od Veljka poželela sopstveni zoološki vrt.

‒ Želim da imam svoje kokoške, domaća jaja, jedno jagnje ‒ iskreno je priznala muzička zvezda i nagovestila da će njena oaza mira i ljubavi uskoro postati bogatija za još nekoliko stanara o kojima će svi porodično brinuti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs