BEZ VELIKE POMPE

UDALA SE POP ZVEZDA ARIJANA GRANDE: Našla sreću u zagrljaju agenta za nekretnine! (FOTO)

Vezu s agentom za nekretnine Daltonom Gomezom, koju je potvrdila u svom 'karantinskom' spotu za pesmu 'Stuck with U' pre godinu dana, 27-godišnja pop pevačica Arijana Grande krunisala je prošlog vikenda brakom.

Star wedding
Autor:
UDALA SE POP ZVEZDA ARIJANA GRANDE: Našla sreću u zagrljaju agenta za nekretnine! (FOTO)
Arijana Grande i Dalton Gomez, Foto: Profimedia

Venčanje na kojem je bilo manje od 20 gostiju odisalo je srećom i ljubavlju, potvrdio je za Us Weekly PR pevačice, dodavši kako novi supružnici i njihove porodice ne mogu biti srećniji.Upućeni tvrde kako su dobitnica Gremja i agent za nekretnine opsednuti jedno drugim i nerazdvojni.

'Voli da joj ugađa i jednostavno je čini stvarno srećnom. Svi Arijanini prijatelji i porodica vole ga zbog nje', kažu upućeni.

Glasine o njihvoj vezi prvi put su se pojavile u oktobru prošle godine, nakon Arijaninog prekida s Majkom Fosterom s kojim je bila do 2019. godine.

Od novembra je Arijana o novoj ljubavi dala naslućivati objavama na Instagramu, a vezu su javno potvrdili u decembru prošle godine kad su se oboje pojavili u spotu za njenu pesmu s Justinom Biberom 'Stuck With U'.

Nakon manje od godinu dana veze par se prošle godine i verio.

'Arijana je veoma uzbuđena. Zaista je uživala u upoznavanju i zaljubljivanju u Daltona daleko od svetla reflektora, nečemu što joj nije polazilo za rukom u prethodnim vezama. Vrlo su zaljubljeni i predani ideji da ostatak svog života provedu zajedno', rekao je izvor u decembru za Us Weekly.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs