PORODIČNE VEZE SRPSKIH GLUMACA

KATARINA ŽUTIĆ I ANJA MANDIĆ SU ODRASLE U ISTOJ KUĆI: Nagovorile smo roditelje da se venčaju, kasnije smo dobile brata!

Probajte da "pohvatate" sve rodbinske veze srpskih glumaca i odmah će vam se zavrteti u glavi

Šuška se
08:49h Autor:
KATARINA ŽUTIĆ I ANJA MANDIĆ SU ODRASLE U ISTOJ KUĆI: Nagovorile smo roditelje da se venčaju, kasnije smo dobile brata!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Najneobičnije priče režira upravo život. A evo kako se život poigrao i spojio glumice Katarinu Žutić i Anju Mandić, pišu Novosti.

Radi se o tome da su se roditelji obe glumice razveli, a onda su se Anjina mama Ognjanka Ognjanović i Kajin tata Miloš Žutić zavoleli i venčali. To se desilo kada je Kaja Žutić imala 12, a Anja Mandić 11 godina, pa su zajedno i odrastale.

"Bile smo slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavolele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno letovale, nagovorile roditelje da se venčaju. Posle smo dobile brata“, otkrila je Anja Mandić u jednom intervjuu.

S druge strane, majka Katarine Žutić, čuvena glumica Svetlana Bojković, družila se sa Anjinom mamom, suprugom bivšeg muža, glumicom Ognjankom Ognjanović. O tome kaže:

„Za mene je to normalno ali, nažalost, retka je to pojava kod nas. No, dobro, šta da radimo. Naravno da se družim sa Mišinom ženom, njen Đorđe je Kajin brat po ocu. I on je bio kod nas u Helsinkiju. U odličnim sam odnosima i sa Ognjankinom kćerkom Anastasijom Anjom Mandić, koja je takođe sjajna glumica, kao i sa Ivom, Mucijevom kćerkom, i njenom decom“

Inače, Svetlana se prvi put udala za našeg poznatog glumca Miloša Žutića i iz tog braka dobila je ćerku Katarinu. Razveli su se posle 18 godina braka, a glumica je drugi put stala pred oltar sa upravnikom Ateljea 212 LJubomirom – Mucijem Draškićem. Sedam i po godina nakon što je on preminuo, stupila je vezu sa sadašnjim suprugom, uglednim diplomatom Slavkom Kruljevićem (67).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs