LJUBAVNI KRAH

PRE DAJANE, ZAPROSIO JE NJU, ALI GA JE ONA HLADNO ODBILA: Ova žena je bila prva velika ljubav princa Čarlsa! (FOTO)

Ova žena je princu rekla ne

Vip priča
14:14h Autor:
Foto: Shutterstock

Ljubavni život pinca Čarlsa i princeze Dajane dobro je poznat javnosti, ali malo ko zna daje u njegovo srce pre Lejdi Di, osvojila druga žena.

Ova zanimljivost je godinama bila dobro skrivana. Čarls je pre nego što je počeo da se udvara Dajani Spenser jednoj ženi već bio ponudio brak i bio je odbijen!

Ko je žena koju je odbila prinčevu bračnu ponudu i priliku da postane princeza?

Reč je o devet godina mlađoj Amandi Knečbul, koja je čak bila i njegova dalja rođaka, a monarhija ju je smatrala savršenom kandidatkinjom za brak. No, Amanda nije bila zainteresovana za ovaj brak.

Ova priča o ljubavnom krahu princa Čarlsa objavljena je u dokumentarnom filmu "The Royal House of Windsor" na Kanalu 4. U dokumentarcu se navodi i da je na ovoj vezi insistirao i Amandin deda Lord Mauntbaten, inače Čarlsov praujak.

"Mauntbaten je godinama tajno radio na tome da Amandu postavi za buduću kraljicu", objasnio je narator dokumentarca.

Sin kraljice Elizabete II zaprosio je svoju daleku rođaku 1977. godine tokom prazničnog putovanja na Karibe... No, iako je delovalo da je njihovo zajedništvo suđeno, ona je rekla NE. Naime, upućeni izvori tvrde da Amanda i Čarls jesu bili veoma bliski, ali je njihov odnos bio nalik na onom brata i sestre.

Nedugo nakon što je prinčev pokušaj da uplovi u bračne vode propao, počeo je da se udvara lepoj Lejdi Dajani Spenser koju je na kraju i oženio 1981. godine.

Amanda se pak 1987. udala za novelistu Čarlsa Vinsenta Elingvorta, sa kojim je dobila troje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...