DEJVID ŠVIMER

NJEGOV ŽIVOT JE OBELEŽILA TAJNA LJUBAV SA KOLEGINICOM: Bili smo poput dva broda koji se neprestano mimoilaze! (FOTO)

Dejvid Švimer u svetu je najpoznatiji kao Ros Geler zahvaljujući kultnoj seriji "Prijatelji", a važi i kao najmirniji od popularne šestorke kada je privatni život u pitanju.

Vip priča
10:45h Autor:
NJEGOV ŽIVOT JE OBELEŽILA TAJNA LJUBAV SA KOLEGINICOM: Bili smo poput dva broda koji se neprestano mimoilaze! (FOTO)
Dejvid Švimer, Foto: Profimedia

Američki glumac Dejvid Švimer pojavio se u brojnim filmovima i serijama ali je radio i kao reditelj i producent, ali sve do danas mu je uloga Rosa Gelera u kultnim Prijateljima ostala najpoznatija u karijeri.

Dejvid Švimer ovih dana slavi 55. rođendan, a u glumačke vode bacio se još kao desetogodišnji dečak. Rođen je u Njujorku, a nakon što se s porodicom preselio u Los Anđeles, dobio je prvu ulogu. Nakon toga je glumio u nekoliko pozorišnih predstava, a još kao dečak osvajao je i glumačke nagrade. Srednju jškolu je završio na Beverli Hilsu, nakon čega je ozbiljnije počeo da se bavi glumom.

DŽABA MILIJARDE NISI LEONARDO DI KAPRIO: Snimak Džefa Bezosa i njegove devojke obišao svet! (FOTO)

Dejvid Švimer
foto: Profimedia

Pojavio se u nekoliko TV serija, a sve dok nije otišao na audiciju za Prijatelje, karijera mu je stagnirala. Otkako se na malim ekranima pojavio kao paleontolog Ros, njegova slava je počela vrtoglavo da raste. Za tu je ulogu dobio i nagradu Emi za najboljeg sporednog glumca, a 1996. godine dobio je i prvu glavnu ulogu u filmu.

S Gvinet Paltrou se pojavio u romantičnoj komediji "The Pallbearer", a sve do danas oproboa se u brojnim žanrovima što se tiče televizijskih, ali i filmskih uloga. Jedna od najnovijih njegovih većih uloga jest ona advokata Roberta Kardašijana u seriji "The People v. O. J. Simpson", a za nju je dobio i nominaciju za Emi. Osim glumom, Švimer se bavio i režiranjem, dao je glas u popularnom animiranom filmu "Madagaskar" te je radio i na nekoliko pozorišnih predstava.

Iako slovi kao najmirniji od slavne šestorke popularnih Prijatelja, ni Švimer nije izbegao pažnju medija kada je njegov ljubavni život u pitanju. S britanskom umetnicom Zoe Bakman vezu je započeo 2007. godine, a par se venčao tri godine kasnije. Ćerku Kleo dobili su 2011., ali njihov brak nije potrajao. Objavili su 2017. godine da se rastaju, ali zbog ćerke su ostali u dobrim odnosima. Pre nje viđao se s pevačicom Tinom Baret, koja se proslavila s grupom S Club 7, a u njegovu je zagrljaju bila je i Natali Imbrulja 1996. godine. Prema pisanju medija, govorilo se i da je bio u vezi s Mini Drajver, ali svoju vezu s početka 90-ih godina par nikada nije potvrdio.

ONA JE BASNOSLOVNO BOGATA NASLEDNICA I MAJKA TROJE DECE: Nosi visoku modu 24 sata, inspiriše modne dizajnere godinama!

Dejvid Švimer
foto: Profimedia

S kolegicom Dženifer Aniston odigrao je jedan od najomiljenijih televizijskih parova svih vremena, a kao Ros i Rejčel osvojili su srca obožavatelja širom sveta. Pre nekoliko meseci strani mediji su se raspisali o tome kako Aniston i Švimer provode puno vremena zajedno u njenom domu u Los Anđelesu otkako su se ponovno ujedinili na setu specijalne epizode serije "Prijatelji", koja je prikazana u maju ove godine. "Nakon okupljanja Prijatelja postalo je jasno da su prisećanja o prošlosti u njima probudila stara osećanja i da hemija koju su morali da zadrže u sebi još postoji", izjavio je za jedan magazin.

Na okupljanju Prijatelja Švimer i Aniston priznali su i kako su za vreme snimanja serije gajili stvarna osećanja jedno prema drugom,alio nisu imali prilike da se upuste u vezu.

ONA JE ŽIVI DOKAZ DA BITI BOGAT NE ZNAČI BITI SREĆAN: Bila sam dete, bacili su me u samicu i tukli! (FOTO)

Dejvid Švimer
foto: Profimedia

- U prvoj sezoni sam bio jako zaljubljen u Džen. Ali bili smo poput dva broda koji se neprestano mimoilaze jer je neko uvek bio u vezi. I nikada nismo prešli tu granicu", izjavio je Švimer. "Sećam se da sam rekla Dejvidu: 'Biće bez veze ako se prvi put poljubimo na nacionalnoj televiziji', ali to smo i uradili. Odlučili smo da sva svoja osećanja usmerimo ba Rosa i Rejćel", dodala je Dženifer.

Glumac je kasnije opovrgnuo glasine da se viđa s Aniston.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs