Aleksandra se ni sa kim nije družila na OI i strepi od famoznog balkona, kaže da će joj se noge odseći: Ona je njen idol

Perišić nestrpljivo čeka doček na balkonu, ali zbog ovoga strepi

Celebrities
Aleksandra se ni sa kim nije družila na OI i strepi od famoznog balkona, kaže da će joj se noge odseći: Ona je njen idol
Foto: preentscreen/Instagram

Aleksandra Perišić je u olimpijskom turniru u tekvondou u kategoriji do 67 kilograma osvojila srebrnu medalju za Srbiju.

Rođena Beograđanka Je prošle godine izabrana za najbolju sportistkinju gavnog grada, a pred dolazak iz Pariza u svoj rodni grad rekla je da nestrpljivo čeka doček na čuvenom balkonu.

Aleksandra Perišić
foto: preentscreen/Youtube

„Nadali smo se kad smo krenuli da ćemo se vratiti nasmejani i nasmejani smo i srećni. Veliko je iskustvo, ja sam sve vreme bila fokusirana na svoje mečeve i dan i nisam provodila vreme sa poznatim sportistima. Kad se sve završilo, jedva sam čekala i da vidim vaterpoliste i košarkaše. Mislim da će mi se noge odseći kad budem došla na doček. Preponosne smo, ovo je bio težak put. Nije kraj, idemo dalje. Možda se to nije videlo na našim licima na početku, ali puno nam je srce što je sve ovako ispalo“, rekla je Perišić.

Na zvaničnom sajtu Olimpijskih igara Aleksandra Perišić je kao svoju junakinju navela Milicu Mandić, legendarnu srpsku reprezentatitivku u tekvondou i dvostruku olimpijsku šampionku.

Milica Mandić
foto: Kurir/Zorana Jevtić

Ime Milice Mandić nezaboravno je urezano u anale svetske borilačke scene. Kao jedna od najuspešnijih tekvondoistkinja svoje generacije, Milica je ne samo donela slavu ovom sportu, već je postala inspiracija mnogima širom planete, pa tako i Aleksandri.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs