Kad Aleksandra Perišić obuče haljinu, ceo grad se za njom okreće: Sjajan je primer kako se kombinuju snaga i elegancija

Spoj elegancije i snage nisu svima jača strana, a naša sportistkinja je primer da taj spoj dolazi u obzir

Moda
23:39h Autor:
Kad Aleksandra Perišić obuče haljinu, ceo grad se za njom okreće: Sjajan je primer kako se kombinuju snaga i elegancija
Foto: preentscreen/Instagram

Aleksandra Perišić, mlada srpska tekvondistkinja, postigla je izuzetan uspeh osvajanjem srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, što je za nju i za Srbiju bio značajan trenutak. Iako je srebrna medalja veliki uspeh, poraz u finalu ostavio je dubok trag na Aleksandru, koja nije mogla da zadrži suze. Suočena sa intenzivnim emocijama, njene suze su bile izraz svega kroz šta je prošla na putu do finala, od napornih treninga do pritiska koji nosi takmičenje na najvišem nivou.

Aleksandra Perišić
foto: preentscreen/Youtube

Aleksandra Perišić se, međutim, ne ističe samo svojim sportskim rezultatima. Tokom dana, možemo je videti u punoj borbenoj opremi – sa kacigom, štitnicima i uniformom, spremnom da se suoči sa svojim protivnicima na tekvondo borilištu. Ali, van ringa, Aleksandra pokazuje sasvim drugačiju stranu sebe. Kada obuče elegantnu haljinu, njen izgled ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Njenom pojavom privlači poglede gde god da se pojavi.

Aleksandra Perišić
foto: preentscreen/Instagram

Lepa, mlada, nežna i graciozna, Aleksandra ruši stereotipe o sportistkinjama koje se bave borilačkim sportovima. Postoji uverenje da su devojke iz tih sportova pretežno sportski tipovi, sa grubljim, manje ženstvenim izgledom. Ali, Aleksandra je primer kako se može kombinovati snaga i elegancija. Kada se pojavi u uskoj, crnoj haljini, njen izgled pleni pažnju i odiše samopouzdanjem.

S druge strane, u cvetnoj, nežnoj haljini, Aleksandra zrači ženstvenošću i gracioznošću, pokazujući svoju meku i delikatnu stranu.

1 / 5 Foto: preentscreen/Instagram

Ona dokazuje da se snaga i borbenost ne isključuju sa elegancijom i ženstvenošću. Njen uspeh na Olimpijskim igrama, kao i njen stil van borilišta, pokazuju da je ona više od vrhunske sportistkinje – ona je ikona modernog vremena, koja spaja različite aspekte života u jedinstvenu celinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs