Ove jeseni se u modu vraća komad koji je obeležio 80-te: Najbolje se kombinuje uz štikle, a noge izgledaju duge i vitke

Helanke sa trakama postaju popularnije ove godine nego što su bile osamdesetih

Moda
23:12h Autor:
Ove jeseni se u modu vraća komad koji je obeležio 80-te: Najbolje se kombinuje uz štikle, a noge izgledaju duge i vitke
Foto: preentscreen/Instagram

Helenke su definitivno postale modni fenomen koji je osvojio srca modno osvešćenih žena širom sveta.

Modni stručnjaci predviđaju da će ove jeseni biti ultrapopularne i da će moći sjajno da se kombinuju.

Ovaj elegantni, ali udobni odevni komad je postale popularan ne samo među trendseterima, već su postale nezamenjiv komad garderobe za sve one koji vole da izgledaju moderno, a da pritom ne žrtvuju udobnost.

Svoju popularnost, ove čarobne helanke, duguju svojoj univerzalnosti i mogućnosti kombinovanja u bezbroj prilika. One su savršene za sve prilike, od kežual izlazaka, do formalnih poslovnih susreta. Njihova izuzetna sposobnost da se kombinuju sa različitim vrstama obuće, čini ih savršenim izborom za svaku priliku. Bilo da želite da ih nosite uz cipele na štiklu, ravne sandale ili patike, helenke će izgledati izvanredno.

Helanke
foto: preentscreen/Instagram

Helenke su stvorene sa jednim ciljem - da pruže vrhunsku udobnost, dok istovremeno naglašavaju ženstvenost i eleganciju. Njihov kroj je takav da naglašava figuru, a u isto vreme pružaju dovoljno prostora za udobnost.

Nije ni čudo što su prestižne modne kuće prepoznale njihov potencijal i lansirale ih na tržište. Njihova popularnost se ne smanjuje, pa ne čudi što ih viđamo kako osvajaju modne piste i Instagram profile poznatih modnih blogera.

Kada je u pitanju kombinovanje, mogućnosti su beskrajne. Možete ih nositi sa prevelikim džemperima i majicama i dobiti moderan izgled, ali i dodati kožnu jaknu i čizme, za nešto više rock izgleda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs