Sobarica hotela u Crnoj Gori otkrila šta su Bekamovi zahtevali od osoblja: "Nisu im bili ispunjeni ovi zahtevi"

Žive u penthausu, ali obožavaju mesta poput Svetog Stefana jer smatraju da je priroda očaravajuća

Celebrities
22:01h Autor:
Sobarica hotela u Crnoj Gori otkrila šta su Bekamovi zahtevali od osoblja: "Nisu im bili ispunjeni ovi zahtevi"
Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Poznato je da Viktorija i Bekam obožavaju da letuju u Crnoj Gori. Međutim, oni nisu jedini, bilo je mnogo bogataša koji su mogli da priušte najskuplja letovališta za sebe, a oni su birali baš Crnu goru.

Bekamovi su se zaljubili u prelepe obale Crne Gore tokom svog boravka 2018. godine, kada su letovali u luksuznom kompleksu na Svetom Stefanu. Iako se često nalaze u centru pažnje zbog svog bogatstva i slave, Viktorija i Dejvid su poznati po tome što uživaju u jednostavnim zadovoljstvima. Ovaj poznati par voli da letuje skromno, daleko od glamura i buke, i zaljubljenici su u prirodu, zbog čega često biraju kampovanje kao svoj način odmora.

Dejvid Bekam, Bekamovi
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Pre nekoliko godina, sami su objavili da letuju u Crnoj Gori, i to upravo na Svetom Stefanu, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti. Iako su godinama unazad bili glavna tema medija, porodica Bekam, kao jedna od najbogatijih na svetu, vešto koristi svaku priliku da se povuče iz gradske vreve i izbegne popularne destinacije koje su preplavljene turistima.

Iako žive u luksuzu, sa penthausom vrednim 20 miliona dolara, Bekamovi sve češće biraju Jadran kao svoje mesto za opuštanje i regeneraciju, pripremajući se za nove radne izazove. Tako su 2023. godine letovali u Hrvatskoj, dok su prethodnih godina uživali u Crnoj Gori, tačnije na očaravajućem ostrvu Sveti Stefan.

Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Očuvana priroda ovog mesta nije slučajno izabrana za njihov odmor. Upravnici luksuznog odmarališta na Svetom Stefanu pažljivo su odabrali posebno obučeno osoblje koje se brinulo o svim potrebama Bekamovih, kako bi njihov boravak bio što prijatniji. Njihova dva raskošna apartmana pripremana su sa posebnom pažnjom, uz maksimalno uvažavanje privatnosti.

Jedna od sobarica koja je bila zadužena za brigu o apartmanima Bekamovih izjavila je da su svi članovi osoblja bili instruisani da ulaze u prostrane apartmane u tačno određeno vreme.

"Zahtevali su od nas da ostavljamo svoje mobilne telefone sa strane kako bi osigurali potpunu diskreciju. Diskrecija je bila imperativ. Tokom njihove posete restoranu na Svetom Stefanu, insistirali su na strogoj zabrani fotografisanja. Unapred su nam predočili svoju želju, naglašavajući da žele da uživaju u obrocima i privatnosti bez pompe i ometanja", izjavila je sobarica.

Nažalost, ova želja nije u potpunosti ispoštovana, jer su se njihove fotografije s primorja kasnije pojavile na mnogim portalima, što je izazvalo nezadovoljstvo para.

Bekamovi, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Bez obzira na to, Bekamovi ostaju verni posetioci Jadrana, obožavaju prirodne lepote i mir koji ova regija pruža, a njihova kupovina vile u Crnoj Gori dodatno potvrđuje njihovu ljubav prema Jadranskoj obali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs