Rekli su šteta, upropastila si onakvo telo ugojivši se 40 kg: Odbrusila im - patite da ste savršene, zato ste i nesrećne

Slavna britanka Keli Bruk letuje sa suprugom i uživa u čarima mora. Bila je i ostala priemr ženske lepote, a često ume i da se našali na svoj račun

Lepi & Zdravi
20:56h Autor:
Rekli su šteta, upropastila si onakvo telo ugojivši se 40 kg: Odbrusila im - patite da ste savršene, zato ste i nesrećne
Foto: Profimedia

Za Keli Bruk kažu da najbolje ume da upakuje višak kilograma. Objavila je fotografiju sa suprugom sa letovanja. Ona nema problem da se skine u kupaći kostim, zato što nema komplekse. Važila je za savršenstvo bez mane, a kad se ugojila preko 40 kilograma, doživljavala je različite komentare.

Keli Bruk
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Pre osam godina naučnici koji se bave lepotom, rekli su da Keli Bruk ima najsavršenije telo na svetu, sudeći prema njenim proporcijama.

Od tada pa do danas njen izgled se dosta promenio. Keli se godinama bori sa osccilacijama u kilaži, kao mnoge žene. Ranije se često žalila zbog svojih kilograma, a onda je preokrenula priču pa poručila da želi da nosi odeću veličine 40 jer se tako oseća najsrećnije.

Keli Bruk
foto: DFY / KCS Presse / Profimedia

Kad se ugojila preko 40 kilograma, šalila se na svoj račun. Ali je na konstataciju britanske novinarke da ljudi komentarišu da je šteta što je upropastila svoje savršeno telo, jasno odbrusila i zapušila im usta rekavši:

"Žene robuju da budu savršene, zato su i nesrećne. I ja sam takva bila dok nisam shvatila da se najbolje osećam kad nosim konfekcijski broj 40. Jednostavno, volim svoje telo i bežim od toga da budem savršena, to iscrpljuje čoveka."

Keli Bruk
foto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nije ovo priča o tome da ne treba da voditi računa o zdravlju pa samim tim sasvim i zanemariti broj kilograma. Ovde je ključno samopouzdanje jedne žene na koje kilaža ne treba da utiče. A i sami pogledajte, nije li Keli još lepša i zanosnina nego pre?

1 / 6 Foto: MATTPAPZ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prikazujemo vam transformaciju izgleda jedne žene kao najbolji dokaz da ni nauka nije uvek u pravu, odnosno da se lepota ne može ograničiti brojkama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs