Za ženu Alekse Avramovića kažu da je prelepa, o njihovoj svadbi se i sad priča: A ona ne prestaje da šokira ponašanjem

Aleksa Avramović je zbog svog šarma postao najomiljeniji košarkaš na našim prostorima, a njmu nije mogla da odoli ni prelepa Teodora

Ljubav
11:30h
Za ženu Alekse Avramovića kažu da je prelepa, o njihovoj svadbi se i sad priča: A ona ne prestaje da šokira ponašanjem
Foto: ATA Images

Naši košarkaši na Olimijskim igrama su pokazali kako se ostavlja srce na terenu, uprkos brojnim preprekama i čini se, nepravednom porazu! Ali njihova fer borba, kako cela Srbija ujedinjo misli, mnogo je sjajniha od medalje. Jedan od ključnih članova nacionalnog tima je i legendarni Aleksa Avramović koji uspe svakome da izmami osmeh na lice! Naime, iako je postigao neverovatne uspehe, slava ga nikako nije promenile, a prema rečima ovog sportiste, podrška supruge Teodora mu daje najveću snagu da nastavi dalje, ma šta da se desilo tokom utakmice.

- Dok neke slava udari u glavu, našem Aleksi je popularnost i podrška naroda dala samo vetar u leđa da bude još bolji u svakom pogledu. Nikada mu nije bilo teško da na ulici stane i 10 puta za fotografiju. Zaustave ga često dok se vraća iz kupovine sa kesama, a ni to ga ne spreči da fanovima ispuni želju. Ode do stana, ostavi to što je nosio i vrati se, svi se uvek iznenade – rekao je jednom prilikom Aleksin komšija za "Blic" i dodao:

– Deca ga obožavaju, mojoj unuci je kupio čokoladu jednom prilikom kada nas je sreo, a tada nije bio u žiži javnosti. Oduvek je bio skroman, nasmejan, vedar momak, kao i njegova supruga.

I radnica u obiližnjoj prodavnici ističe da je sjajan momak.

– Divan momak, jedino mogu da ga hvalim, ništa loše nećete čuti o njemu. Skroman je jako i ljubazan, dolazi često kod nas, kada nije na putu onda ga viđamo. Njegova supruga je isto fina.

Aleksa je svoju sreću i mir pronašao pored zanosne Teodore, a ovaj skladni par, koji nikada nije bio u cenrtu skandala, stao je na ludi kamen pre dve godine.

Takođe, Aleksa na svom Instagramu rado pokazuje kako uživaju po inostranstvu, recimo, dok šetaju Marbeljom u Španiji, dok se sunčaju na plaži.

Posebnu pažnju su privukli kada su se prošle godine venčali. Svadba je bila u njihovom rodnom Čačku, a mlada je blistala u vrlo zanimljivoj venčanici koja je otkrivala leđa.

Ona se odlučila za model bele haljine sa dugim rukavima i naboranim prednjim delom. Venčanica je imala i šlic na sredini kao i izrez duž leđa. Teodora se za ovaj svečani dan odlučila i za elegantnu punđu sa koje je padao dug veo.

Aleksa je takođe bio vrlo elegantan – izabrao je bež odelo, belu košulju i braon cipele.

Aleksa joj neretko iskazuje ljubav i na Instagramu, ali o Teodori se gotovo ništa ne zna, te njena preterana povučenost šokira javnost, ali u pozitivnom smislu. Diplomirala je primenjene umetnosti, bavi se dizajnom enterijera, te je veoma posvećena svom poslu.

Svet poznatih je ne zanima, na tribinama je samo kako bi bodrila svog supruga i pružila mu neophodnu snagu. A fotografije na kojima proslavljaju pobede oduševljavaju javnost. Oboje priželjkuju da uskoro dobiju naslednika ili naslednicu.

Aleksin put do uspeha

Aleksa Avramović, rođen 25. oktobra 1994. godine u Čačku, od malih nogu je pokazivao interesovanje za košarku. Svoju karijeru započeo je u lokalnom klubu Borac Čačak, gde je brzo skrenuo pažnju na sebe svojim izvanrednim performansama i radnom etikom.

– Iza ove karijere stoji veliki, veliki rad i pre svega jedna velika ljubav prema sportu i prema takmičenju. U njegovom životu i uvek kada se dopisujemo dok je bio u inostranstvu uvek je naša poslednja poruka It’s only game (To je samo igra), i dok je to za njega igra on će igrati ovako. Otišao je mlad iz Čačka. Pomogao mu je mnogo OKK Beograd i pokojni Stepandić. Tada je Aleksa trenirao pored OKK Beograda, moram da pomenem, sa Bojanom Ljubojevićem, sa jednim trenerom koji je nekada igrao košarku u Čačku. Dva puta dnevno je trenirao sa njim, individualno, nevezano od OKK Beograda. Onda je karijera otišla u nekom drugom pravcu, morao je da napusto DIF jer je već bio profesionalac. Ostalo je sve istorija – priča Slobodan, otac našeg čuvenog košarkaša.

Aleksa Avramović
foto: ATA Images

Aleksa je i redovan član reprezentacije Srbije, gde ima jednu od ključnih uloga. A trenutno nastupa za KK "CSKA".

Ne samo da je postao jedan od vodećih srpskih košarkaša svoje generacije, već je i uzor mladim igračima koji sanjaju o velikim uspesima na košarkaškom terenu. Njegova priča o posvećenosti i uspehu služi kao inspiracija svima koji prate ovaj sport.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs