On je najbolji košarkaš na svetu, ali još je bolji muž: Ono što je Jokić uradio za svoju ženu je neprocenjivo

Ljubav se pokazuje na sitnicama, a sitnica koju Nikola Jokić radi na svakoj utakmici je najveći dokaz ljubavi prema njegovoj Nataliji

Ljubav
On je najbolji košarkaš na svetu, ali još je bolji muž: Ono što je Jokić uradio za svoju ženu je neprocenjivo
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Najbolji košarkaš planete, Nikola Jokić, vrhunski je sportista, ali i muž. Naime, on već dugo na patikama nosi burmu kako bi i na terenu uz njega bila supruga Natalija. Sada je otišao korak dalje u dogovoru sa proizvođačem sportske opreme napravio je gest kom se dive sve žene.

Nedavno je Jokić promenio sponzora i sada sarađuje sa jednom kineskom kompanijom. Ona mu je napravila poseban detalj na patikama, na jeziku piše Natalija crvenim, a Nikola zelenim slovima, između imena nacrtano je isprepletano prstenje. Čak je napravljen poseban džep u koji staje prsten, koji je do sada Nikola vezivao za pertlu.

Nedavno je Denver za koji igra naš košarkaš režirao svojevrsno iznenađenje Nikoli kada je postao MVP. U jednom videu najavljeno je da će Jokić biti nagrađen trećom MVP nagradom, što je izazvalo veliko oduševljenje među njegovim navijačima, a učestvovali su osim samog Jokića, i članovi njegove porodice, kao i bliski prijatelji, koji su postavljali razna pitanja.

Jedno od najduhovitijih pitanja stiglo je od Jokićeve supruge Natalije, koje je glasilo:

Da li se sećaš kada si doneo prvu nagradu kući? Vitrina je delovala prazno. Ljubazno sam te zamolila da doneseš još stvari da bi izgledala punije, a sada nemamo prostora. Gde misliš da bi trebalo da stavimo treću MVP nagradu? Verujem da ćemo naći neko mesto.

Nikola i Natalija su u septembru 2022. su postali roditelji ćerkice Ognjene, a sada očekuju drugo dete, ovo je samo dodatno učvrstilo njihovu ljubav koja traje još od srednjoškolskih dana.

Stil / sportal.blic.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs