Vitorija je imala 22 godine kada se udala, sa 24 se razvela, a sa 25 ulovila slavnog glumca: "Ova mala nije naivna"

Vitorija Sereti je već godinu dana u vezi sa Leondardom Dikaprijem, a par je na godišnjicu otišao na odmor u Italiju gde uživaju na njegovoj jahti

Ljubav
16:05h Autor:
Vitorija je imala 22 godine kada se udala, sa 24 se razvela, a sa 25 ulovila slavnog glumca: "Ova mala nije naivna"
Kako je Vitorija zavela Leondarda Dikaprija?, Foto: CIAOPIX/FREZZA LA FATA/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vitorija Sereti je italijanski model od 26 godina koja je u vezi sa Leondardom Dikaprijem već skoro godinu dana. I dok mnogi pričaju kako je Leonardo taj koji zavodi pa ostavlja upola mlađe devojke, izgleda da Vitorija nije nimalo naivna te da je ona ta koja zavodi u ovoj vezi.

Naime, par je u vezi od avgusta prošle godine gde su viđeni sasvim spontano tu i tamo kako idu na kafu ili na sladoled zajedno.

Sada su već mesec dana na odmoru, krstare i uživaju na Leonardovoj jahti duž italijanske obale dok ih posećuju prijatelji.

Vitorija Serati
foto: CIAOPIX/FREZZA LA FATA/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Šta znamo o Vitoriji?

Rođena je 7. juna 1998. godine u malom gradu nadomak Milana. Čak je i film Titanik koji je proslavio Leondarda Dikaprija od Vitorije stariji godinu dana.

Vitorija ulazi u svet mode sa samo 14 godina, a njena prirodna lepota dolazi do izražaja u Americi gde je angažovana na svim važnim projektima sve do njenog punoletstva i dalje.

Nema revije koju ona nije radila i dizajnera sa kim nije sarađivala. Zanimljiva je činjenica što je Vitorija dobra prijateljica sa Džidži Hadid koja se dugo "muvala" sa Leondardom Dikaprijem.

Vitorija Serati
foto: CIAOPIX/FREZZA LA FATA/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako je upoznala Leondarda?

Priča se da su se Leo i Vitorija upoznali na kanskom festivalu prošle godine u maju. Posle toga su se nekako povezali, da bi od avgusta bili viđeni na sladoledu u Los Anđelesu.

"Ona je veoma šarmantna i slatka, ali ta mala nije nimalo naivna," rekao je dobro obavešten izvor.

Leonardo Dikaprio
foto: CIAOPIX/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Udaja i razvod

Vitorija je već do sada uspela i da se uda i da se razvede. Naime, 2020. godine se udala za Meta Milera na privatnoj ceremoniji na Ibici. Tada je objavila sliku sa venčanja i okačila je na Instagram gde je napisala "1.06.2020. od sada pa zauvek", ali to "zauvek" se završilo 2 godine kasnije kada se Vitorija tiho razvela.

Već dve godine kasnije ona plovi na luksuznoj jahti sa ni manje ni više nego Leondarom Dikaprijem dok uživa u društvu ljudi sa holivudske A liste.

Nije loš život, zar ne? I zašto bi joj smetale priče da će je možda Leo napustiti kad ostari? Jaka stvar, ona je od njega dobila već sve ono što joj je trebalo: poznanstva, provod, uživanje...

Vitorija Serati
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
1 / 12 Foto: CIAOPIX/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs