Svi se iznenade kada čuju čime se bavi supruga našeg vaterpoliste: Iza uspešnog sportiste stoji stabilna i prelepa dama

Reprezentacija Srbije je danas pobedila Ameriku u polufinalu OI, a svi su gledali kako je lepa Jelena dočekala ispred bazena našeg reprezentativca

Celebrities
17:03h Autor:
Svi se iznenade kada čuju čime se bavi supruga našeg vaterpoliste: Iza uspešnog sportiste stoji stabilna i prelepa dama
Foto: preentscreen/Instagram

Naši talentovani vaterpolisti uskoro će se boriti za zlatnu medalju, a u tim ključnim trenucima, podrška najbližih im je izuzetno važna. Jedna od osoba koja privlači pažnju je prelepa supruga Strahinje Rašovića, poznata po svom šarmantnom osmehu gde god se pojavi.

Ova dama nije samo supruga uspešnog sportiste, već i ostvareni profesionalac u svom poslu. Diplomirala je stomatologiju i sertifikovana je lekarka za estetiku i anti-ageing tretmane. Njeni uspesi nižu se jedan za drugim. Osim toga, pokrenula je i zanimljiv biznis - proizvodnju organskog domaćeg kečapa. Ovaj projekat odražava njenu svestranost i posvećenost zdravom načinu života. Kečap je izrađen od domaćih proizvoda iz ekološki čistog okruženja, gde se zemlja ne tretira veštačkim đubrivima, herbicidima i pesticidima.

Strahinja Rašović
foto: Printscreen Instagram - strajone2

Iako Strahinja preferira da svoj privatni život drži daleko od očiju medija, njihove zajedničke slike na društvenim mrežama pričaju priču o srećnoj porodici. Njihove fotografije otkrivaju koliko uživaju u svakom trenutku provedenom sa svojom ćerkicom. Pored toga, supružnici ne zaboravljaju ni da izdvoje vreme samo za sebe, a njihova ljubav se može osetiti kroz romantične fotografije koje dele.

Jelena je pokazala koliko je brižna majka jednom objavom uz fotografiju njihove ćerke: "Ona se našeg prvog putovanja neće sećati, ali pišem joj svaki dan kako provodimo vreme, jer samo uspomene nemaju cenu."

Porodica ne propušta priliku da Strahinji pruži podršku na utakmicama, kao njegovi najvatreniji navijači.

A koliko je Jelena jedna brižna mama pokazala je jednom objavom uz ćerkicinu fotku.

„Ona se našeg prvog putovanja neće sećati, ali pišem joj svaki dan kako provodimo dane, za radosnicu jer samo uspomene nemaju cenu.“

Ne propuštaju priliku ni da bodre Strahinju na utakmicama kao najvatreniji navijači.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs