Seka Aleksić nepogrešivo bira kupaće kostime koji ističu obline: 3 modela za atraktivnu ženstvenost

Pokazuje da jednodelni kupaći kostimi ne moraju biti "dosadni"

Moda
Autor:
Seka Aleksić nepogrešivo bira kupaće kostime koji ističu obline: 3 modela za atraktivnu ženstvenost
Foto: Facebook / Seka Aleksic

Pevačica Seka Aleksić sve je aktvnija na svojim društvenim mrežama. Na "Instagramu" je prati više od dva miliona pratilaca, a to nije samo zbog velike pevačke karijere. Sve je aktivnija u oblasti mode, lepote, lifestyle-a.

Naime, Seka se, kao i mnogi, obradovala letu i sezoni kupaćih kostima, a nije izbegla priliku da damama da inspiraciju kakve kupaće treba birati ove sezone.

Seka Aleksić
foto: preentscreen/Instagram

Na svojim društvenim mrežama predstavila je širok spektar kupaćih, ali je svaki interesantan na svoj način. Upravo tako ih je istakla, pa hajde da pogledamo šta nam preporučuje Seka Aleksić.

1. Jednodelni, ali zanimljiv

Mnogi odstupaju od jednodelnih kupaćih kostima ili zbog toga što izgledaju "dosadno" ili jer smatraju da im dovoljno ne "pomažu" pri isticanju figure. Ali, upravo na primeru Seke Aleksić u ovakvom kupaćem sa leopardskim šarama, možemo videti da i ovi modeli imaju svoje čari.

Za žene koje su obdarene većim grudima, ali smatraju da ih je teško ukombinovati u bikinije, ovakvi modeli su savršeni. Sve stoji gde treba, a šare poput ovih čine sve da ne izgledate dosadno. Leopardski print možda nije svačija "šoljica čaja", ali sada postoji čitav spektar interesantnih modela, koji vam mogu dati identičan efekat.

2. Crni kupaći kostim je i dalje nenadmašan

Kao i sa haljinama, skoro svaka žena ima taj jedan crni kupaći. Iako vedre boje odlično naglašavaju preplanuli ten, složićemo sa da i crna boja takođe čini odličan posao.

No, ako i dalje tragate za pravim modelom crnog kupaćeg, pogledajte predlog Seke Aleksić. Ona pozira u modelu koji je prethodnih godina bio pobednik svake plaže u svetu. Donji deo kupaćeg prekriva donji stomak, koji je mnogim damama nesigurnost. Umesno postavljeni otvori na kukovima čine kupaći interesantnim, a gornjih delova ima u različitim modelima, za svake vrste grudi.

3. Hrom modeli po uzoru na svetske zvezde

Prateći trendove u svetu, Seka je takođe pokazala i model kupaćih za ona smelije dame. Naime, zlatan hrom bikini postao je hit, kada ga je Kim Kardašijan predstavila u novoj kolekciji svog brenda "Skims". No, kako su se ostali brendovi inspirisali bojom i nijansom koja se nije često viđala, sada postoje raznorazni modeli u ovim bojama.

1 / 8 Foto: Facebook

Seka je na slikama predstavila jedan "metalni" model, sa nešto dubljim donjim delom, koji taman prekriva donji stomak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs