Sandale kraljice Leticije su sve što vam treba ovog leta: Ističu preplanuli ten, izdužuju figuru, a kombinuju se uz sve

Donosimo vam komad koji će biti vaš najbolji stilski saveznik ovog leta, uz to imaju odobrenje Njenog Veličanstva kraljice Leticije.

Moda
Sandale kraljice Leticije su sve što vam treba ovog leta: Ističu preplanuli ten, izdužuju figuru, a kombinuju se uz sve
Foto: MPG / Alamy / Alamy / Profimedia

Da biste istakle svoj preplanuli ten na nogama koji ste mukotrpno dobile, izlagajući se suncu i vodeći računa da umesto preplanulosti ne izgorite, jedini modni komad koji vam može pomoći jesu nude sandale, odnosno gole sandale.

Nude sandale, koje odlikuje neutralni kolorit bež boje ili svetlo roze boje, pravi je izbor žena istančanog ukusa sa preplanulom kožom.

Kraljica Leticija
foto: MPG / imago stock&people / Profimedia

Ne samo da će istaći vaše noge i ten, već su uz to su neverovatno elegantne i uz to čine vašu figuru tako da izgleda izduženo, zbog toga što neutralna nijansa stvara iluziju da na nogama nemate ništa. Sve izgleda baš i u maniru kako se zovu.

Nude sandale možete lepo kombinovati uz sve što vam padne na pamet, jer su veoma svestrane. Njihov neutralni kolorit, lako se uklapa i pogodan je za sve prilike.

U zavisnosti od toga da li idete u šetnju, na posao ili letnju proslavu, odaberite ravne ili sa potpeticom i budite sigurne da će elegancija biti na vašoj strani u datom trenutku.

Ukoliko planirate neku proslavu, vaša najbolja saveznica biće nude sandale. Sandale u nude koloritu, savršeno idu haljine, suknje ili dobre štof pantalone.

Ukoliko želite da izgledate šik u kancelariji i na spontanom izlasku u gradu sa prijateljicama nakon posla, onda je blok potpetica ili kiten pravi izbor. Osvojite ulice urbanog grada uz stajling sa nude kratim potpeticama.

Narvno, nema ništa lepše nego kada možete biti sigurne da vas stopala neće zatezati od potpetica, a sa ravnim sandalama to je zagarantovano. Šetnje kroz park ili pored mora, do grada ili gde god želite, biće ispunjene sofisticiranošću i udobnošću.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs