ZET KRALJICE LETICIJE TVRDI DA JE BIO U VEZI SA NJOM PRE NEGO ŠTO JE OŽENIO NJENU SESTRU: Priložio fotografiju kao DOKAZ

Bivši zet kraljice Leticije tvrdi da je sa njom bio intiman pre nego što je oženio njenu sestru Telmu

Celebrities
Autor:
ZET KRALJICE LETICIJE TVRDI DA JE BIO U VEZI SA NJOM PRE NEGO ŠTO JE OŽENIO NJENU SESTRU: Priložio fotografiju kao DOKAZ
Foto: Chema Clares/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jaime Del Burgo (53) bivši zet kraljice Leticije, tvrdi da je bio u vezi sa Leticijom pre njene udaje za kralja Filipa 2004. godine, a nakon toga i kasnije.

Preduzetnik - koji tvrdi da je izlazio sa Leticijom kada je ona upoznala kralja Felipea, kao dokaz svoje tvrdnje priložio je fotografiju, selfi na kojem je Leticija tokom jedne od svojih trudnoća.

Na ovoj fotografiji, kraljica Leticija je u kupatilu, a može se videti kako nosi crnu pašminu za koju Jaim tvrdi da joj je on poklonio.

Kraljica Leticija
foto: Chema Clares/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz ovu fotografiju, on je priložio i tekst poruke koju mu je navodno Leticija poslala: "Ljubav. Nosim tvoju pašminu. Imam osećaj kao da si pored mene. Čuva me. Štiti me. Brojim sate do ponovnog viđenja. Volim te."

Fotografiju sa ovim tekstom Jaime je objavio na društvenoj mreži X, ali je ubrzo obrisao nalog jer su korisnici ove mreže naveli da nema dokaza da mu je Leticija poslala sliku ili napisala ovu poruku.

Španska kraljevska porodica se oglasila kratkom izjavom: "Nemamo komentar"

Jaime je dve godine bio u braku sa Leticijinom sestrom Telmom, a sve ovo je objavio posle izlaska knjige "Leticija i ja" novinara Haimea Penafiela.

Autor knjige navodi kako je Leticija bila intimna sa bivšim zetom, sve dok nije počela da se zabavlja sa kraljem Filipeom.

Kraljica Leticija
foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Lokalni mediji javljaju da je Jaime planirao da zaprosi Leticiju kada je ona objavila da se zabavlja sa budućim kraljem u baštama hotela Ric u Madridu.

Međutim, sada postoje neke tvrdnje da je Leticija bila intimna sa bivšim zetom i 2010. godine, kada su ležali na ležaljci pored bazena u njenoj kući.

Kasnije su oboje pokušavali, navodno da se oslobode obaveza kako bi živeli zajedno, a najteža tvrdnja ovog čoveka je da je Leticija planirala da imaju zajedničko dete koristeći surogat majku iz Los Anđelesa.

Ali 2011. godine je Leticija navodno iznenada prekinula svaku vezu između njih, i tada ga je pozvala i rekla mu kako ne mogu da budu zajedno.

On se navodno već sledeće godine oženio njenom mlađom sestrom Telmom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs