EVO ČIME SE BAVI SUPRUG JELENE BIN DRAI: Napokon fotografisan u javnosti, visokoobrazovan i veliki FAN NOVAKA ĐOKOVIĆA

Više od 15 godina Jelena Bin Drai je u skladnom braku sa Saidom bin Drai sa kojim ima četvoro dece

Vip priča
Autor:
EVO ČIME SE BAVI SUPRUG JELENE BIN DRAI: Napokon fotografisan u javnosti, visokoobrazovan i veliki FAN NOVAKA ĐOKOVIĆA
Foto: Printscreen/Instagram/jelenabindrai

Od kako se udala za šeika, Jelena Bin Drai je predmet velikog interesovanja u Srbiji. Iako nosi titulu šeika, Said bin Drai ne priprada kraljevskoj porodici o čemu je Jelena pričala već.

Naime, njegov otac bio je dugogodišnji premijer Ujedinjenih Arapskih Emirata i decenijama jedan od čelnih ljudi u pravosuđu te bogate zemlje.

Said je vlasnik kompanije „Bin Drai Capital“ koja se bavi nekretninama i izgradnjom komercijalnih, rezidencijalnih i industrijskih objekata. Osim toga, poseduju nekoliko vrtića, bolnicu, salone za negu lepote i luksuzne spa-centre.

Said je završio političke nauke i međunarodno pravo na univerzitetu u Kentu.

Dugo ga nismo videli u javnosti. No, suprug Jelene bin Drai ovih dana je snimljen na promociji 13. Međunarodnog svetskog kupa u polu, koji će se 2026. održati u Emiratima. Tom prilikom nosio je klasično odelo i košulju (bez kravate!), što je kuriozitet, jer ga uglavnom viđamo u tradicionalnoj nošnji, prenosi Hellomagazin.

Način na koji su se upoznali Jelena i Said je filmski.

Naime, ona je godinu dana nakon što je proglašena za Miss otpočela svoju karijeru u Milanu, a potom 2001. godine otišla u Dubai i postala jedna od najtraženijih manekenki u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Preko zajedničkih prijatelj a upoznala je Saida, ali on nije obraćao preteranu pažnju na nju.

- Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju "rasne" žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo - ispričala je Jelena svojevremeno domaćim medijima.

Jelena Bin Drai
foto: Printscreen/Instagram/jelenabindrai

U vreme dok su se Jelena i Said zabavljali, u intervjuu datom tokom jednog od njenih dolazaka u Beograd, ispričala je:

- Said je iz mešovitog braka. Onog dana kad je njegov otac oženio Engleskinju, prekršio je pravila, ali to je mnogo godina kasnije znatno pojednostavilo našu situciju. Njegova porodica me je odlično prihvatila. Prema meni se ophode kao da sam jedna od njih, ne praveći razliku između moje i njegove vere. Iako kod Arapa nije uobičajeno da mladić i devojka žive zajedno, Said i ja nismo oklevali da to učinimo. Zajednički život smo započeli posle samo dve nedelje zabavljanja.

Kako je jednom prilikom izjavila, u njenom velelepnom porodičnom domu koji izlazi na obalu, slave se svi praznici.

Jelena Bin Drai
foto: Printscreen/Instagram/jelenabindrai

- Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde- izjavila je svojevremeno Jelena.

Na Instagram profilu njenog muža nalazi se mnogo fotografija Novaka Đokovića kojima Said pokazuje koliko podržava sprskog sportisu. Na jednoj od njih, Jelena je prokomentarisala : "Idemo, bre!"

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs