Loše ponašanje

I odrasli muškarci u njenom prisustvu su plakali: Osoblje Megan Markl napušta vojvotkinju na mesečnom nivou

Zaposleni strahuju od njenog vređanja i daju otkaz nakon samo nekoliko meseci

Celebrities
Autor:
I odrasli muškarci u njenom prisustvu su plakali: Osoblje Megan Markl napušta vojvotkinju na mesečnom nivou
Foto: Profimedia

Sve više ljudi iz tima princa Harija i njegove supruge Megan Markl daje otkaz. Kako navodi Holivud reporter, poslednji zaposleni od njih je otišao nakon samo tri meseca rada, i tako postao novi član "kluba preživelih", kako se bivši zaposleni posprdno šale na ovu temu. A zašto odlaze?

Megan Markl
foto: Profimedia

Jedan od njih je otkrio da je jedini razlog - odvratno ponašanje Megan Markl prema njima.

"Ona konstantno omalovažava ljude dajući im do znanja da je iznad njih, ne prihvata tuđe savete čak i kad nije u pravu, ponaša se kao neki diktator. I ona i Hari donose loše odluke i često menjaju mišljenje, a njeno je presudno.

Naredi jedno, a onda traži nešto potpuno drugo drsko poričući da je izrekla ono prvo. Hari je jako šarmantan, ali ona je užasna i drži sve konce u svojim rukama. Toliko je neprijatna da smo svi zazirali od nje. Zato smo tako brzo napuštali radno mesto - rekao je jedan zaposleni.

Navodi o njenom teškom karakteru i lošem ponašanju datiraju još iz 2018. godine, kada su dva radnika Bakingamske palate prijavila vojvotkinju zbog maltretiranja. Iako rezultati istrage nikada nisu izašli u javnost, Megan se tada branila time da se vodi negativna kampanja protiv nje. Ranije su izvori govorili da je znala da ima ispade besa, pa je tako dobila nadimak "Naporna vojvotkinja".

Megan Markl
foto: Profimedia

- Marširala je naokolo u štiklama kao diktator i stalno naređivala. Gledala sam kako odrasli muškarci zbog nje briznu u plač. Često je u pet sati ujutru znala da pošalje mejl s dnevnim zadacima koje smo morali da počnemo odmah - otkrio je izvor.

S druge strane, njeni prijatelji tvrde da je nikada nisu videli takvu i opovrgnuli su sve ove navode o njoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs