Manekenka uslikana na luksuznij jahti i svi se pitaju samo jedno: "Šta joj je to u gaćama!?"

Naomi Kembel baškarila se na luksuznoj jahti sa društvom, ali pred njene savršene linije, svima je zapao za oko jedan neobičan detalj

Celebrities
Manekenka uslikana na luksuznij jahti i svi se pitaju samo jedno: "Šta joj je to u gaćama!?"
Foto: printscreen Tviter

Sve oči bile su uprte u zavodljivu 54-godišnju manekenku Naomi Kembel kada je pokazala svoju zadivljujuću figuru dok je uživala u raskošnom putovanju jahtom na Ibici zajedno sa glumicama Eizom Gonzalez i Mišel Rodrigez.

Modna ikona bila je vizija u svetlucavom metalik zlatnom bikiniju, koji savršeno upotpunjuje raskoš i luksuz jahte na kojoj je plovila.

Kraljica modne piste odisala je glamurom dok je upijala sunce na mirnom Sredozemnom moru. Nadograđijući svoj šik izgled, Naomi je dodala zlatni nakit i elegantne braon sa zlatnim detaljima naočare za sunce, upotpunjavajući svoj ansambl elegantnom crnom maramom na glavi.

Njene saputnice, Mišel (46) i Eiza (34), takođe su pokazale svoju figuru spremnu za plažu, pri čemu je jedna nosila beli bikini, a druga klasični crni dvodelni kupaći.

Obožavaoci na društvenim mrežama bili su opčinjeni Naominom figurom i nazvali je inspiracijom za svaku ženu. Međutim ipak nisu mogli da ne primete da se nešto krije u donjem delu njenog bikinija.

Jedan je napisao: „Šta je dođavola to u njenom gaćama!?“.

Međutim iako manekenka jeste imala nešto u svom kupaćem to je samo bio lančić koji nosi oko svog struka, a jedan od privezaka je nezgodno zalutao.

Na ovo "bekstvo" okupano suncem otišla je odmah nakon što je Naomi u jednom intervjuu govorila o nesigurnostima iz detinjstva i nedostatku samopouzdanja kada je bila mlada.

Supermodel se osvrnula na zadirkivanje koje je trpela zbog svog visokog i vitkog stasa. Rekla je da bi je vršnjaci često zvali Oliva, kao lik iz crtanog filma Popaja, zbog njene figure.

„Nisam bila sigurna u sebe jer sam bila veoma mršava i prilično visoka za svoje godine. I zvali su me Oliva“, priseća se ona tokom intervjua.

„I, znate, deca se međusobno prozivaju. Vrat mi je prilično dugačak, pa sam pokušavao da slegnem vratom kako ne bi bio tako dug. Osećala sam se neprijatno", dodala je ona.

S druge strane istakla je kako je kroz ples naučila da voli svoje telo.

„U plesu me je privukla kreativnost i pokreti. To je nešto što sam volela, i da, to se nikada neće promeniti. Osećam da je to nešto što je zaista deo mog DNK."

Naomi Kembel
foto: Profimedia

„Mama mi je davala nekoliko uputstava u hodniku naše kuće kada sam bila tinejdžerka, a sećam se da je čak i muzika uz koju smo hodali bila Lajonel Riči i slušale smo ritam“, nastavila je.

Takođe je rekla da se kroz karijeu nije plašila da se zauzme za sebe kad god se suočila sa diskriminacijom u prošlosti.

„Imala sam glas i uvek sam govorila kada postoji nešto što nije pravedno“, rekla je i dodala: „Pogotovo ako sam radila isto radno vreme, isti posao, ali nisam bila isto plaćena, govoriću o ovome“, dodala je ona.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs