Ovako to izgleda kad 4 svetske lepotice letuju zajedno: Ljudi ne prestaju da ih gledaju šta rade, momci jedva izdržavaju

Naomi Kembel i njene prelepe prijateljice imaju savršen odmor na Ibici

Galerije
15:13h
1 / 14 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nekadašnji top model Naomi Kembel, zajedno sa glumicama Mišel Rodrigez i Ejsu Gonzales i manekenkom Afef Jnifen trenutno uživa na Ibici, a čini se da ove vrele letnje dane koriste na najbolji način! Naime, ceo dan provode na luksuznoj jahti, a kada im dosati, pronađu dobru zabavu na prelepim plažama obog španskog ostrva gde je provod zagarantovan!

Društvo im pravi filmski producent iz Saudijske Arabije i multimilioner Mohamed Al Turk, inače jača polovina Naomi sa kojim uživa u ljubavi već par meseci.

Naime, ove slavne drugarice oduzimaju dah izvajanim i preplanulim telima. A u seksepilnim bijinijima čine atmosferu još uzavrelijom! Zajedno se fenomenalno zabavljaju dok spremaju klopu, ispijaju pića i đuskaju uz glasnu muziku.

A nakon celog dana provedenog na jahti, dame su posetile centar ovog prelepog španskog ostrva, te nisu mogle da odole šopingu, a kako su se provele, pogledajte u galeriji ispod:

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs