Bosanka ima 4 dece, a na letovanje povela samo troje: Kad je otkrila razlog, nije mogla da se odbrani od užasnih osuda

Bosanska influenserka ima četvoro dece, ali je na more povela samo troje. Kad je objasnila zašto, osuli su na nju drvlje i kamenje

Porodica
07:47h
Bosanka ima 4 dece, a na letovanje povela samo troje: Kad je otkrila razlog, nije mogla da se odbrani od užasnih osuda
Foto: Printscreen Instagram / ilda_humic

Poznata influenserka Ilda Humić iz Bosne gotovo svakodnevno zasmejava pratioce smešnim snimcima, te vrlo iskreno govori o stvarima sa kojima se svaka porodica susreće. Međutim, posle priznanja da na more nije povela svu svoju decu, napravila je doslovno raskol na društvenim mrežama! Mnogi su je najstrašnije osudili zbog takvog postupka, u manjini su bili ono koji su je razumela.

Naime, Ilda je istakla da je na letovanje otišla sa mužem i troje dece, a da je trogodišnjeg sina ostavila kod kuće sa svojim. Kao razlog navela je da nije bilo mesta u kolima, kao i da njen naslednik skida pelene, ali i da se, na kraju krajeva, tog putovanja ne bi ni sećao.

Nakon toga na mrežama se bukvalno pokrenula bura, a ljudi su počeli međusobno da se prepiru, dok je na račun influenserke stiglo mnogo ružnih komentara.

Nebrojeno je onih koji Ildu oštro kritikuju što je tako nešto i pomislila, pitaju se kako je uopšte kao majka mogla da jedno dete ostavi, a troje povede, kažu da je to bezosećajan potez…

Međutim, ima i onih koji je zdušno brane.

Kažu kako to u suštini nije strašno, nije dete ostavila sa strancima.

Sa druge strame, bilo je i onih koji su dodali da to nije uopšte neuobičajna stvar, te da poznaju porodice koje na more ne vode svu decu odjednom, ali da se i tome ne priča puno.

Uostalom, naglašavaju da neće ni biti svesno da je propustilo letovanje i da bi je trebalo razumeti. Potom je i Ilda oštro odgovorila svima koji su je osuđivali, te nikako nije štedela reči.

Kakav je vaš stav?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs