Ovako izgleda savršeno telo 50-godišnje žene: Fit izgled duguje doručku koji košta 300 dinara i kaže da sve radi umereno

Kolumbijska glumica Sofija Vergara danas slavi, verovali ili ne, 52. rođendan!

Galerije
13:53h Autor:
1 / 8 Foto: preentscreen/Instagram

Sofija Vergara spada u zvezde koje paparaci nikada nisu videli bez frizure, šminke i pažljivo planirane modne kombinacije, a nedavno je, otkrivajući tajne svoje lepote, i sama priznala da svakodnevno pere kosu i uvek ima makar malo maskare i karmin.

Sofija Vergara
foto: preentscreen/Instagram

Pored toga što je negovana i uvek "skockana", Sofija Vergara poznata je i po neverovatnoj figuri, a iako je, prema njenim rečima, spremna sve da proba kada je u pitanju nega lepote, u ishrani nije toliko ekstremna, pa nije fan strogih dijeta.

– Ne previše hrane, ne previše vežbanja, ničega previše – svojevremeno je otkrila tajnu svog vitkog stasa za Fox News. – Sve umereno!

Kada je u pitanju doručak, Vergara uglavnom dan počinje na isti način – uz musli koji sadrži grčki jogurt, ovas, čia semenke, orahe i borovnice, kako je ispričala za Glamour 2015. godine.

Sofija Vergara nikada nije na jasno utvrđenim i rigoroznim režimima ishrane već pokušava da ima opšti zdrav jelovnik.

Sofija Vergara
foto: Printscreen Instagram / sofiavergara

– Jedna od mojih najvećih tajni je to što uvek pokušavam da otkrijem kako se izvući sa slatkišima posle obroka ili pred odlazak u krevet – iskrena je glumica. I kada "zgreši", ona se ne kaje previše, a u tome ima podršku devojke koja brine o njenom načinu vežbanja.

– Odricanje vas tera da pređete granicu, samo budete opsednuti nečim što želite. Veoma je važno imati ravnotežu – kaže njena fitnes instruktorka Dženifer Jejts.

Sofija Vergara
foto: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što se tiče ručka, obično glumica jede nemasne proteine, kao što su riba i sveža salata, a za večeru suši, integralni pirinač, povrće kuvano na pari i meso s malo ili nimalo masti.

To što Sofija pazi na ishranu ne znači da su za nju slatkiši prošlost, ali je i tu, kao i u svemu, umerena.

– Za mene je najveće iskušenje, ono bez čega ne mogu da živim, sigurno torta. Uvek moram da imam tortu u kući – rekla je svojevremeno za InStyle glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs