tužno!

EMINEMOVA BIVŠA SUPRUGA POKUŠALA SAMOUBISTVO!

Bivša supruga američkog repera Eminema, Kimberli, pokušala je samoubistvo 30. jula, hospitalizovana je i oporavlja se kod kuće.

Vesti
Autor:
EMINEMOVA BIVŠA SUPRUGA POKUŠALA SAMOUBISTVO!
Kimberli En Skot, Foto: Profimedia

Za sada nisu poznati razlozi kao ni detalji. Američki TMZ kratko je preneo vest da je bivša supruga i velika ljubav Eminema pokušala sebi da oduzme život, ali da je zahvaljujući brzoj intervenciji hitne pomoći, hospitalizovana i da je sada na kućnom lečenju.

Kimberli En Skot (46) i 2015. godine pokušala je da oduzme sebi život tako što je u alkoholisanom stanju izazvala udes. "Da, bilo je namerno. Stigla sam do kraja puta, gde niko osim mene ne bi bio povređen. Pila sam, uzimala sam pilule i da, bilo je namerno. Nisam mislila da ću preživeti. Da, mogu da platim račune, da, moja deca mogu da imaju šta god požele, i divno je videti ih srećne. Ali, gubite prijatelje, ljude koje volite, gubite porodicu, i nemate nikoga kome verujete, i nikoga sa kim možete da pričate..", rekla je tada.

Kimberli En Skot
foto: Profimedia

Kimberli je velika ljubav i bivša supruga Maršala Brusa Matersa, poznatijeg pod umetničkim imenom Eminem, a koji se smatra najboljim belim reperom svih vremena. Eminem je tokom karijere često bio na meti tabloida zbog svog privatnog života, kao i sama Kimberli, a koji je bio više nego turbulentan. Osim borbe sa zavisnošću od narkotika, njihov buran ljubavni život skretao je pažnju javnosti - dva puta su se venčavali. Njih dvoje upoznali su se kada je ona imala 13, a on 15 godina, a dve godine kasnije pobegla je od kuće sa sestrom bliznakinjom i uselila se kod repera i njegove majke.

Kasnije su započeli vezu, koja je, doduše, bila ispresecana čestim raskidima, a 1995. godine dobili su ćerku Hejli, da bi se četiri godine kasnije venčali. Ipak, bračna idila nije dugo trajala, te su se 2001. godine razveli, da bi se ponovo venčali u januaru 2006. godine. Ni ovo pomirenje nije potrajalo, te su se razveli posle samo četiri meseca, a dogovorili su se da dele starateljstvo nad ćerkom.

Eminem nikad nije krio koliko voli svoju ćerku i koliko mu je ona pomogla da se izbori sa svim problemima, a Hejli svi pamte sa čuvene fotografije sa poznatim tatom. Međutim, Hejli više nije devojčica - porasla je u zgodnu dvadesetdvogodišnju devojku, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs