ĆERKA ŽELJKA ŠAŠIĆA GODINAMA NIJE PRIČALA SA NJIM: Povezivali je sa sinom čuvenog BIZNISMENA, o njenom izgledu svi BRUJE

Ćerka Željka Šašića, izrasla je u pravu lepoticu, a o njenom izgledu svi bruje.

Celebrities
ĆERKA ŽELJKA ŠAŠIĆA GODINAMA NIJE PRIČALA SA NJIM: Povezivali je sa sinom čuvenog BIZNISMENA, o njenom izgledu svi BRUJE
Foto: Printscreen Instagram/ sophiasasic

Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović izrasla je u pravu lepoticu. Sofija živi život o kojem mnoge mlade devojke priželjkuju - izlasci, lepa garderoba i putovanja na luksuzne destinacije su njena svakodnevica. Slike sa putovanja često dodaje na društvene mreže, te u stil njenog života svi imaju pristup.

Međutim, u njenom životu nije uvek bilo sve tako bajno, a prošla je kroz brojne turbulentne faze zbog razvoda roditelja, koji je bio pod budnim okom javnosti. O njihovom odnosu se i danas spekuliše, dok se čini da su rešili da sve nesuglasice ostave u prošlosti.

- Mama i tata su se najnormalnije razišli. Imala sam tada šest ili sedam godina. Ali, uvek sam bila tatina ćerka. Bila sam jako vezana za njega. Posle njihovog razvoda svašta se pisalo: da mi je mama branila da ga viđam, čak i Aca… Istina je samo jedna: tata i ja imali smo sukob pre par godina, a s tim nemaju veze ni moja mama ni očuh niti bilo ko, već neka njegova strana - otkrila je Sofija u podkastu "Poster" i dodala:

- Dugo nismo pričali, godinama, nismo bili ni u kakvom odnosu.

Ono što je dodatno podgrejalo glasine o odnosu između oca i ćerke, jeste činjenica da je Sofija na Instagramu promenila svoje prezime, upisavši prezime svog tadašnjeg očuha Aleksandra Vuksanovića - Ace Lukasa.

Međutim, Željko se jednom prilikom osvrnuo na tu situaciju u emisiji Sceniranje, te istakao da u tome ne vidi ništa loše. Bilo kako bilo, otac i ćerka danas imaju skladan odnos.

Ljubavni život

Sofiju su uglavnom povezivali sa fudbalerima, a među njima se našao i sin poznatog privrednika Milije Milosavljevića Ktitrora, vlasnika kompanije Ktitor, Dušanom Milosavljevićem.

Sofija i Dušan se poznaju još iz školskih dana i druže se od detinjstva. Te mnogi koji ih poznaju tvrde da nema govora o ljubavnoj vezi između njih.

Svojevremeno je bila u vezi sa fudbalerom "Crvene zvezde", Brankom Jovičićem, a povezivali su je i sa Nemanjom Radonjićem. Izgleda da je Sofija slaba na fudbalere, pa je sada navodno u vezi sa bivšim fudbalerom "Partizana" Milanom Perendijom.

Estetske korekcije

Sofija je operisala je nos na jednoj turskoj klinici, a tim povodom oglasio se i Željko, koji je istakao da je operacija bila zbog zdravstvenog razloga.

-Sofija je imala devijaciju nosa koju je operisala već drugi put, prvi put se valjda nešto iskomplikovalo, ali najbolje bi bilo da pitate nju. Nisam protivnik estetske hirurgije, ali da to bude u granicama, da korekcije budu neke minimalne – rekao je tada Šašić.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/ sophiasasic

Mnogi su komentarisali da je Sofija radila i usne, odnosno da je ubrizgavala hijaluron.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs