Ima 61 godinu, a izgleda kao da joj je 30: Nova frizura "obrisala" joj godine sa lica

Tajna mladolikog izgleda Mišel Jeo krije se u veoma jednostavnim koracima.

Celebrities
Ima 61 godinu, a izgleda kao da joj je 30: Nova frizura "obrisala" joj godine sa lica
Foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Mišel Jeo, glumica dobitnica Oskara, ostavila je sve zadivljene na Filmskom festivalu u Kanu svojim zadivljujućim izgledom i novom frizurom koja je učinila da izgleda višestruko mlađe.

Nova frizura Mišel Jeo bila je savršena za njenu sofisticiranu odeću na Kanskom festivalu 2024. Inače, glumica ima 61 godinu, a mnogi komentarišu da izgleda kao da ima 30.

Glumica je sa 4 godine upisala balet, dok je nešto kasnije išla i na borilačke veštine, te je ceo život bila u sportu. Takođe, podelila je nekoliko tajni za negu kože u koje se kune.

Mišel Jeo
foto: CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia

Uvek koristi kreme sa SPF-om

Mišel vatreni obožavatelj zaštite od sunca.

"Takođe sam se sunčala 80-ih godina kada je to bilo moderno. Ali primetila sam da mi je to ostarilo kožu, pa sam prestala i sada nikad nigde ne idem a da prethodno ne nanesem kremu za sunčanje", potvrdila je ona.

Glumica zahvaljuje svojoj baki za ljubav prema svim stvarima za negu kože i SPF.

Mišel Jeo
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Svaki dan koristi masku i flastere za oči

Njena šminkerka, Sabrina Bedrani, otkrila je da lepotica koja prkosi godinama koristi jednu masku jednom dnevno kako bi svoju kožu održala hidratizovanom i zategnutom.

"Ona je veoma, veoma dobra u nezi kože. Svaki put kada se pojavim, ona već ima masku ili zakrpe za oči. Nosim ih sa sobom u torbi, ali nikada ne moram da ih koristim, ona je uvek spremna. Ona mnogo putuje, ne samo od Njujorka do Los Anđelesa, već od Kanade do Balija do Šangaja. Ona je uvek na tim 14-satnim letovima i održava svoju kožu neverovatno hidrantnom.", objasnila je njena šminkerka.

Mišel Jeo
foto: DGP/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia

Svakodnevno vežbanje

Ima intenzivnu rutinu vežbanja koju prati svakodnevno. Normalno je da radi dva sata kardio treninga svaki dan kako bi održala svoju figuru.

"Za mene je vežbanje najvažnije", rekla je ona. Brza šetnja dužinom od četiri do šest milja pruža sjaj iznutra koji nijedan hajlajter ne može da parira. "Ovaj sjaj dobijem nakon vežbanja koji dolazi direktno iz vašeg srca", rekla je glumica.

"Vaša koža odmah izgleda bolje. To je i moja meditacija, da bih mogao da se fokusiram". Mišel takođe voli boks i često radi jogu.

Umerena ishrana

Glumica uvek sporo jede jer voli da uživa u svojim obrocima i uglavnom jede mnogo malih obroka dnevno umesto jednog ili dva velika obroka. Iako se fokusira na jedenje voća i povrća, neke od njenih omiljenih užitaka uključuju crno vino, kolač od sira, čokoladu i smrznuti jogurt. Međutim, ona isključuje šećer iz svoje ishrane što je više moguće jer njena porodica ima istoriju dijabetesa.

Tuširanje toplom vodom završava mlazom hladne vode

Mišel počinje svoje dane toplim tušem, ali voli da smanji temperaturu na ledeno hladnu na samom kraju. Iako je šokantno niska temperatura nešto na šta treba da se navikne, ona zaista uživa u tome jer oseća da je prilično osvežavajuća i podmlađuje njenu kožu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs