Neverovatno

Evo kako su izgledali poslednji dani Melanije Tramp u Beloj kući: Dok je Donald besneo, ona je radila ovo!

Njeni saradnici su ubeđeni da je ona mentalno spremnija za život posle Bele kuće, za razliku od njenog supruga

Šuška se
Autor:
Evo kako su izgledali poslednji dani Melanije Tramp u Beloj kući: Dok je Donald besneo, ona je radila ovo!
Foto: Profimedia

Melanija Tramp kao da je jedva dočekala da se agonija boravka u Beloj kući završi. Dok je Donald u Zapadnom krilu besneo, Melanija je organizovala sve potrebno kako bi seBaron Tramp uspešno prebacio na Floridu i tamo nastavio svoj život i školovanje.

Nekoliko ljudi koji su bili u kontaktu sa Melanijom, rekli su da je ona svesna žestokih kritika koje su ona i Donald odobili tokom i posle pobune 6. januara i da je zbog toga nesrećna.

Vašington post piše kako je Melanija molila Donalda da okonča pobunu, onaj momenat kada je videla vesti.

Takođe su naveli da bi Melanija bila jako srećna da je mogla da prisustvuje ceremoniji polaganja zakletve izabranog predsednika Džoa Bajdena, ali umesto da žali za onim što ne može biti, Melanija se fokusirala na sopstveni izlazak iz Bele kuće.

Priča se da je tiho sarađivala sa šefom poslužitelja Timotijem Harlethom kako bi olakšala useljenje Bajdenovih.

"Poslednje sate provedene u Beloj kući, nije provela lutajući po sobama i žaleći za onim što bi moglo biti. Ona je Melanija - fokusira se na ono što sledi," rekli su njeni saradnici.

Tokom svog oproštajnog govora, Melanija je rekla: "Budite strastveni u svemu što radite, ali uvek imajte na umu da nasilje nikad nije odgovor i nikad neće biti opravdano."

Iako su se mnogi nadali da će Melanija bar spomenuti, ako ne i izreći dobrodošlicu za Džil Bajden, to se nije desilo.

Sada kada je napokon izašla iz Bele kuće, Melanija planira da se neko vreme primiri van domašaja reflektora. Međutim, neće dugo odmarati jer planira da nastavi svoju kampanju "Budi najbolja", koja se zasniva na podizanje svesti o nasilju, ali i protiv droga, a koju je pokrenula kao prva dama Amerike.

Njeni roditelji, koji su bili uz nju u Beloj kući, takođe se sele u Palm Bič. Njeni saradnici pričaju da je bivša prva dama već u novembru počela da preseljava deo svoje garderobe i cipela iz Bele kuće. Zbog toga svi misle da je Melanija Tramp mentalno spremnija za post-presedničku funkciju od svog supruga, piše Vašington post.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs