DEČAK ILI IPAK DEVOJČICA?

To je, ipak, bila samo faza!? Šajlo Džoli Pit promenila lični opis - niko je nije prepoznao!(FOTO)

Devojčica koja je odrasla pred lupom javnosti i medija, sada se pojavila u potpuno drugačijem izdanju od onoga na koje smo naviknuli.

Celebrities
Autor:
To je, ipak, bila samo faza!? Šajlo Džoli Pit promenila lični opis - niko je nije prepoznao!(FOTO)
Foto: Profimedia

Među najpoznatijom decom u Holivuda, bez sumnje, nalazi se i šestero naslednika nekada jednog od najpopularnijih parova, a danas bivših supružnika u borbi za strateljstvo nad tom istom decom. Reč je naravno o deci Anđeline Džoli(45) i Breda Pita(56), među obožavateljima i medijima znanih i kao 'Branđelina' klinci. Baš kao i njihovi slavni roditelji, i Medoks(19), Paks(17), Zahara(16), Šajlo(14) i blizanci Vivijen i Noks (12) - privlače pažnju gde god se pojave. Isti se slučaj dogodio i pre nekoliko dana kada je glumica snimljena u kupovini sa Zaharom i Šajlo, a svu je pažnju tada ukrala njna 14-godišnja kćerka.

Šajlo Džoli Pit
foto: Profimedia

Naime, Šajlo od ranog detinjstva jasno pokazuje kako se smatra dečakom, pa su tako i njene odevne kombinacije, kao i frizura uvek bile mnogo više dečački nego za devojčice. Devojčica koja prolazi proces promene pola te važi za modernu predstavnicu LGBTQ zajednice, i na crvenim tepisima se pojavljivala u muškom odelu, pa ne čudi stoga kako je njen poslednji autfit izazvao toliko pažnje u javnosti.

Šajlo Džoli Pit
foto: Profimedia

Za odlazak u kupovinu s majkom i sestrom koja je upravo proslavila 16. rođendan, Šajlo se odlučila za nešto drugačiju odevnu kombinaciju od onih u kojima smo naviknuli da je viđamo. Tako je uobičajenu mušku odeću, ovaj put zamijenila kratkim teksas šorčićem, crnom dukesricom, dubokim starkama i kožnim ruksakom, a celi autfit zaokružila je kosom suptilno skupljenom u neobaveznu i ženstvenu punđu.

Šajlo Džoli Pit
foto: Profimedia

Tinejdžerka čiji se proces promene pola odvija pod budnim okom javnosti i medija, sada je pokazala i svoju drugu stranu, pa su mnogi tako na društvenim mrežama komentarisali kako je ovo njeno najženstvenije izdanje ikad. 'Iz dečaka u šik devojku', neki su od komentara na novi imidž 14-godišnjakinje.

Uistinu, moramo se složiti -devojčica je izgledala ženstvenije nego ikada. Da li se i vi slažete sa tom ocenom?

Šajlo Džoli Pit
foto: Profimedia
Šajlo Džoli Pit
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs/Story.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs