odlučila

Anđelina Džoli ima kec u rukavu da uništi Breda Pita: Ako iznese u javnost ove tajne snimke, nastaće skandal!

Kako prenosi jedan tabloid, holivudska glumica je rešena da se osveti bivšem mužu

Šuška se
Autor:
Anđelina Džoli ima kec u rukavu da uništi Breda Pita: Ako iznese u javnost ove tajne snimke, nastaće skandal!
Foto: Profimedia

Kad su nekadašnji par Bred Pit i Anđelina Džoli 2016. godine objavili da se razvode, njihov krah ljubavi punio je novinske stupce širom sveta.

Šuškalo se kako je razlog kraja braka alkoholizam i ispadi besa koji su doveli do žestoke svađe holivudskog zavodnika sa usvojenim sinom Medoksom tokom leta privatnim avionom. Taj događaj rezultirao je da navodno Džolijeva podnese zahtev za razvod.

Međutim, odnos bivših supružnika još uvek je zanimljiv medijima, pogotovo s obzirom na činjenicu da je u toku 'žestoka' borba za starateljstvo nad šestoro dece.

Tabloid Life&Style sada otkriva nove informacije u vezi ove sudske bitke.

Naime, kako bi pod svaku cenu pobedila, Anđelina je spremna da iskoristi tajno oružje', koje bi, ako zaista dođe do toga, moglo da izazove nezapamćeni skandal.

Nakon 4 godine napokon otkrila: Anđelina Džoli priznala pravi razlog zbog kojeg se razvela od Breda Pita! (FOTO)

Bred Pit i Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Naime, prema pisanjima pomenutog medija, Anđelina poseduje snimke na kojima holivudski glumac pijan zlostavlja decu.

Naime, iako je njihova ljubav ugašena, Anđelini je veoma zasmetala Bredova veza sa 29 godina mlađom nemačkom manekenkom Nikol Poturalski.

Međutim, 'tačku na i' Bred je stavio kada je tadašnju devojku, s kojom je u međuvremenu i raskinuo, odveo u dvorac u Francuskoj, gde je Anđelini izgovorio sudbonosno "da".

U tome trenutku, piše pomenuti medij, Anđelina je odlučila da ga po svaku cenu uništi i uzme decu.

To je bio okidač da slavna glumica sudu donese odluku da javnosti preda tajne video zapise, snimljene pre četiri godine, kada je Bred još uvek vodio bitku sa zavisnošću od alkohola.

Na snimkama, navodno, vidno pijani Bred 'urla' na decu.

"Ako ti materijali dođu do suda, poprilično je jasno kome će pripasti deca. Nije tajna zašto se Medoks i Bred ne podnose, a sada će svi saznati kakav je zaista', govori izvor blizak nekadašnjem paru, pa dodaje:

'Kada je Bred mladu Nikol odveo u dvorac u kojem je oženio Anđelinu, glumica je bila ponižena. Ovo je tek početak. Ništa joj neće stati na put. Jako je ljuta i spremna je da u javnost iznese tajne snimke, koje će uništiti Bredov imidž 'dobrog podoričnog čoveka'. Bredovi prijatelji se plaše da ga je snimila 'mrtvog pijanog' ili možda čak drogiranog. Bolje da se pazi', zaključuje izvor .

Umrla pod čudnim okolnostima, nakon 6 meseci muž umro na potpuno isti način:Ova misterija već 11 godina proganja Holivud

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs