U INTERVJUU ZA VOG

Nakon 4 godine napokon otkrila: Anđelina Džoli priznala pravi razlog zbog kojeg se razvela od Breda Pita! (FOTO)

Tog septembra 2016. javnost je, blago rečeno, ostalo šokirana kada su medije širom sveta preplavili naslovi kako se Anđelina Džoli i Bred Pit rastaju. Sve do tada, jedan od najlepših holivudskih parova činio se da nema nikakvih problema u svom odnosu. Iako je pune četiri godine ćutala o toj temi, glumica je sada napokon razjasnila neke stvari

Vip priča
Autor:
Nakon 4 godine napokon otkrila: Anđelina Džoli priznala pravi razlog zbog kojeg se razvela od Breda Pita! (FOTO)
Bred Pit i Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

45-godišnja holivudska glumica i jedna od najlepših žena sveta, Anđelina Džoli odlučila je u intervjuu koji je dala za magazin Vog progovori i o svom razvodu od holivudskog zavodnika Breda Pita. Kako tvrdi, u svemu je gledala samo dobrobit njihovo šestoro dece.

'Rastala sam se zbog dobrobiti svoje porodice. Bila je to prava odluka, a ja nastavljam da se fokusiram na njih. Neki su odlučili da iskoriste moju ćutnju, a deca vide i čitaju laži koje se pišu o njima u medijima. Ali, trudim se da ih stalno podsećam da samo oni znaju koja je prava istina', priznala je Anđelina Džoli i svoju decu opisala kao 'šestoro vrlo hrabrih i snažnih mladih ljudi'.

Pre nego što je pre 12 godina rodila i svoju biološku ćerku Šajlo, a potom godinu kasnije i blizance Noksa i Vivijen, Anđelina Džoli je naučila sve o majčinstvu kroz usvajanje troje starije dece - Madoksa (18), Paksa (16) i Zahare (15). Kako je rekla, reči 'usvajanje' i 'siroče' u njihovom domu imaju sasvim drugačije značenje i pozitivne su reči.

'Sa svojom usvojenom decom ne mogu da pričam o trudnoći, ali zato mogu da pričam o detaljima i ljubavi i svemu što smo prošli zajedno. Možemo da pričamo o celom to putovanju da ih pronađem i kako je bilo pogledati ih po prvi put u oči.'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs