PRELEPA

POVRATAK MELANIJE TRAMP: Bivša prva dama prošetala 2 elegantne toalete i još jednom dokazala da joj nema ravne! (FOTO)

Otkako je njen suprug napustio predsednički posao, par se preselio na Floridu, a bivša prva dama Melanija Tramp gotovo da nije izlazila u javnost.

Moda
12:30h Autor:
POVRATAK MELANIJE TRAMP: Bivša prva dama prošetala 2 elegantne toalete i još jednom dokazala da joj nema ravne! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: EPA / Oliver Contreras / Pool

Osim što je prošlog meseca uočena na jednoj bejzbol utakmici, Melanija se od aprila nije pojavila u javnosti u društvu supruga, Donalda Trampa, ali sve se promenilo prošle nedelje.

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije bivšeg predsedničkog para snimljene tokom dva gala događanja održana 4. i 6. novembra na Floridi, a Melanija je tim povodom osvanula u crnim izdanjima vrednim pažnje.

Tokom suprugovog predsedničkog mandata, atraktivna Slovenka servirala je mnoštvo besprekornih izdanja, a osećaj za stil, sudeći po novim fotografijama, još je nije napustio.

Za prvu gala večer u njihovoj floridskoj rezidenciji Melanija je odabrala elegantan crni kombinezon s potpisom američkog dizajnera Ralfa Lorena– kreatora njenog kultnog, plavog kompleta na suprugovoj predsedničkoj inauguraciji.

Strukiranog kroja, spomenuti kombinezon takođe se isticao crnom trakom oko vrata nalik kravati, a njega je na drugoj gala večeri zamenila efektnom haljinom s potpisom modne kuće Valentino.

Predimenzioniranog kroja i s kraćim rukavima ukrašenim dugim perjem, Melanija je zračila elegancijom, a za ovu haljinu nakratko je odustala od prepoznatljive, isfenirane frizure prigrlivši frizuru nemarne punđe.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs