pogledajte

Melanija zauvek napustila Belu kuću u velikom stilu: Šanel kostim i torba od 50.000 evra! (FOTO)

Melanija Tramp je napustila Belu kuću. Ali, kao i uvek, ona je to učinila sa puno stila.

Star look
09:49h Autor:
Melanija zauvek napustila Belu kuću u velikom stilu: Šanel kostim i torba od 50.000 evra! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Melanija i Donald Tramp su danas napustili Belu kuću. Titulu prve dame mode je dobila zasluženo. I zaista, brojni su besprekorni stajlinzi zbog kojih će nam Melanija nedostajati.

Pamtićemo je po smelim kombinacijama, po kautima i štiklama čuvenog brenda Kristijan Labutan. Naučila nas je kako se nosi mala crna haljina ali i muževna odela.

U velikom stilu napustila je i Belu kuću i poslednji put je oduševila modnim izborom pre nego što će se povući van svakodnevnih svetala reflektora. Ovim stajlingom istakla je svoju vitku figuru i ponovo dokazala dobar ukus zablistavši u crnom elegantnom kompletu.

Melanija Tramp prekršila tradiciju dugu 70 godina: Jasno dala do znanja šta misli o budućoj prvoj dami!

Melanija Tramp, Donald Tramp
foto: Profimedia

Melanija je bila obučena potpuno u crnu boju, nosila je Šanel jaknu, crne naočare za sunce i aligatorsku torbu s potpisom Hermes koja vredi više od 50.000 američkih dolara. Njene crne rukavice i prepoznatljive salonke dopunile su moćan autift.

Melanija Tramp, Donald Tramp
foto: Profimedia

Inače, tokom obavljanja dužnosti prve dame, Melanija je bez pardona trošila milione na svoj veoma skup garderober – ali je zato uvek izgledala besprekorno.

Svakako, barem u modnom smislu, Melanija je uvek znala šta hoće i kako to da iznese. To je pokazala i svojim poslednjim pojavljivanjem u Beloj kući, zadavši domaći zadatak svojim naslednicama.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs