NOVA PRVA DAMA

Amerika dobila novu prvu damu: Modni defile na inauguraciji novog predsednika!(FOTO)

Novoizabrani predsednik SAD-a Džozef Bajden danas je i zvanično stupio na dužnost, kao 46. predsednik ove države.

Galerije
22:16h Autor:
1 / 8 Foto: Profimedia

Njegovoj inauguraciji, koja se održala u jednom vidu opsadnog stanja, nakon nereda na Kapitol Hilu i usled pandemije korona virusa, prisutvovali su njegova supruga i porodica, zatim nova potpredsednica SAD-a Kamala Haris, koja je takođe položila svečanu zakletvu, bivši predsednik Barak Obama sa suprugom Mišel, bivši predsednik Bil Klinton sa suprugom Hilari i brojne druge poznate ličnosti.

Ceremoniju su uveličale svojim nastupima pevačice Lejdi Gaga, koja je otpevala nacionalnu himnu i bila ispraćena gromoglasnim aplauzom i Dženifer Lopez, koja je nastupila nakon inauguracije sa pesom "Ova zemlja je tvoja zemlja".

Uprkos manje svečanim uslovima, poznate dame su se ipak pojavile u veoma prigodnim i upečatljivim stajlinzima, a nismo mogli da ne primetimo da su se velikom većinom odlučile za jednobojne stajlinge u intenzivnom koloritu.

Džil Bajden odlučila se za azurno plavu boju, Kamala Haris za ljubičastu (za sličnu boju odlučila se i Hilari Klinton), dok je Mišel Obama odabrala zagasito bordo nijansu za svoj stajling.

Posebno emotivna bila je Džej Lo, koja je nastupila u belom od glave do pete i koja je skoro zaplakala nakon numere koju je izvela i uslikana je u strasnom poljupcu sa partnerom Aleksom Rodrigezom.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs